FIFA 09-ben miért nem fejlődik fel egyik tehetségkutatós játékosom se ha nem is sztárrá de legalább 70-re?
Figyelt kérdés
A tehetségkutatóm 7-es szintű ami már nem olyan rossz, általában 35-40 közti játékosokat talál akik max 60-ra fejlődnek. Ezeket a játékosokat nem nagyon szoktam játszatni de ha játszatnám szerintem akkor sem fejlődnének 70-re.2013. aug. 23. 23:35
1/4 anonim válasza:
Tehetségtől függ. Úgy emlékszem van egy "jósló" rész, megtudod nézni a várható fejlődését (szezononként). Játékkal tovább fejlődnek, de van aki csak egy bizonyos szintig tud.
2/4 A kérdező kommentje:
Igen van az a fejlődési információk amiktől ha nem tér el radikálisan egy játékos fejlődése sosem lehet kinevelni pl egy 80-ast. Tudom hogy fejleszthetném még a tehetségkutatómat de az eddigi tapasztalataim szerint egy 10-es szintű (a maximális) se találna olyat aki elérné a 80-at.
2013. aug. 24. 09:41
3/4 anonim válasza:
A 09-el nem játszottam olyan sokat, a 07 és 08-al rengeteget. Amit még tudok tippnek adni, hogy pl. az átigazolásoknál keresgélj tehetségeket.
Én általában úgy állítom be a keresést, hogy mondjuk 16-17 éves legyen az illető, minimum 60-as, maximum 75-ös. Az ilyen 16-17 évesen 70 összesítésűek általában 90 fölé mentek később.
4/4 A kérdező kommentje:
Csak az a baj hogy én már a nyolcadik szezonomat játszom és a nagy tehetségek már 25-26 évesek. Az új tehetségkutatós és ifiakadémiás játékosok viszont az összes csapatnál még a legnagyobbaknál is nagyon gagyik. A legjobb amit láttam egy 53-as 18 éves volt. Meg érdekes az is hogy az összes játékos közül a legfiatalabb 6 az az én játékosom.
2013. aug. 24. 20:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!