Csábításból jeleshez hasonló játékot ismertek?
Figyelt kérdés
Angolul nem nagyon tudok tehát lehetőleg magyart irjatok :)) köszii :DD2013. aug. 23. 21:36
1/6 anonim válasza:
Internetest és magyart nem fogsz találni. Bevallom én életemben nem játszottam ezzel a "Csábításból Jeles" nevű játékkal, csak képeket láttam róla, de ahogy elnéztem, egyszerű vizuális novella és randiszimulátor keverék....
Rengeteg hasonló játék van, de ahhoz legalább angolul nem árt tudni, de jobb, ha megy a japán is.
2/6 anonim válasza:
Már rengetegszer írtak ki ilyen kérdést... és egyikre sem érkezett válasz. Szerintem azért, mert nincs magyar, online, a csábításból jeleshez hasonló játék. Angol van... Meg gondolom Japán is... De azokhoz értelemszerűen tudni kell a nyelvet is.
3/6 anonim válasza:
majd elég nagy valószínűséggel lessz majd vmikor magyarul az eldarya,és másik kérdésekre is érkeztek válaszok.Amugy az eldarya csábitásból jeles alapú varázslatos játék,grafikában meg nagyon ott van amugy ajánlom a google forditót csak mondatonként kell használni vagy hülyeség jön ki :)
5/6 anonim válasza:
az eldarya,szerintem(nameg miharu szerint)egy idő mulva le lesz forditva,de még várni kell rá,max a stardollhoz vannak hasonloak amiket a csj-hez irnak,egyedül az eldarya lesz ugyanojan,azaz százszorta jobb is :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!