Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » CoD MW3 extrém lag-ra valami...

CoD MW3 extrém lag-ra valami megoldás?

Figyelt kérdés
A lényeg annyi hogy amikor Online játszom az MW3-mal akkor egy ideig jól fut a játék tartom a stabil 60 FPS-t de egy idő után befagy a kép kb. egy 10 mp re és utána még egy csomószor ide oda dobál aztán egy darabig megint jó. Levettem minden beállítást a minimumra és a theatre módot is kikapcsoltam de így is ezt csinálja. mi lehet a gond?

2013. aug. 23. 15:16
 1/3 segítőkész válasza:
Szerintem vagy a procid vagy a videokarid hűtése nem jó és felmelegszik, mérd meg hogy ilyenkor hány fokosak Everest-el. Amúgy milyen géppel játszol leírnád ?
2013. aug. 23. 16:37
 2/3 A kérdező kommentje:

Intel duo 2.6Ghz proci

Asus EAH 6450 es Vidikari

A régen játszottam egy gyengébb vidikarival és teljesen ó volt nem volt ez a lag

2013. aug. 23. 21:20
 3/3 A kérdező kommentje:

ja és igen túlmelegszik de akkor is nagyon meleg volt de nem volt vele hiba sajnos nem tudom mit kezdjek már vele :S

telepakoltam már ventillátorral akkora örvény van benne mint egy tornádó és így is túlmelegszik

2013. aug. 23. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!