Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért laggol a minecraft?

Miért laggol a minecraft?

Figyelt kérdés
A laptom nagyon átforrósodik és néha még laggol is minecraft közben. Ezt miért csinálja? Minden más (magasabb gépigényű játék tökéletesen megy és nem is melegszik át közben. adatok:intel core i7, 2,2ghz (turnoval 3ghz), 8gb ram, 2gb-os nvidia videókártya

2013. aug. 23. 12:49
 1/3 valahogy válasza:

nekem is átmelegszik néha a laptopm de amikor már rendszeresen csinálja érdemes elvinni szervízbe kipucoltatni. Nekünk például rengeteg por volt benne és a gép már nem bírta a terhelést.

Amúgy meg ha laggol aminecraft az lehet azértert egyszerre több program fut és azért a minecraftnak van gépigénye rendesen de több minden lehet a lagg oka pl.: elavult java verziód van ilyenkor érdemes frissíteni vagy ujrarakni a javát. De amit én ajánlok az az hogy ha nagyon forrósodik a gép akkor pucoltasd ki rakd újra a javát és a minecraftot a minecraftot úgy hogy előbb mentsd el a saves mappát abban van az összes mentett világod és ezután töröld a .minecraft mappát majd indítsd el a mminecraftot és az majd mindent vissza

pakol magának. Viszont van rá esély hogy nem ezért laggol és nem így orvosolható a probléma mert ha pl tört minecraftal játszol akkor annak van minden baja. Minden esetre ez egy eléggé valószínű megoldásnak látszik ha pedig nem (de azért 85%-ban igen) akkor nem fog ártani a gépnek egy kis takarítás :) remélem tudtam segíteni.

2013. aug. 24. 09:36
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy a por miatt laggol mert játszom pl skyrimet is és nem forrósodik át de azért elviszem kitisztíttatni és újrarakom a minecraftot meg a javat. Egyébként csak márkaszervízben lehet tisztíttatni? És megmaradna a garancia? Kösti a választ ritka az ilyen igényes válaszoló.
2013. aug. 24. 12:11
 3/3 anonim ***** válasza:
én szerintem tedd a minecraft-ban a látószögedet kicsire
2013. aug. 25. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!