A sims 3 müködése leállt. Valaki segítene?
Eredeti a játék? Ha igen, akkor patchelted?
Ha nem, akkor meg úgy emlékszem, hogy az Egyetemi évektől már elég az alapjátékot crackelni, de őszintén szólva ebben most nem vagyok biztos. De lehet, hogy crack függő. Illetve a patchet ebben az esetben sem árt feltenni, de ilyenkor jobb, ha letöltöd valahonnan a superpatchet, és nem az indítópanelről telepíted.
De ha a Szigetvilág az utolsó, akkor annak a crackjével kell a játékot törnöd, mert akkor asszem az a verziószám, és azt már biztos, hogy az alapjáték mappájába kell másolni. Próbálkozz meg másik crackel, esetleg.
De egyébként az nem baj, hogy a Szigetvilágot indítja, azt is kell neki, mert az a legújabb kieg. Az Egyetemhez meg nem jár új város, szerintem, hanem ha elküldöd egyetemre a simeket, akkor látsz újat talán, de őszintén szólva én feltettem, és le is szedtem, nem játszottam vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!