Kire melyik single player játék volt a legnagyobb hatással?
Én szó szerint a GTA részeken nőttem fel :D
bármi bajom volt leültem elé és játcótam :D
másik nagy kedvenc a call of duty részek :D
mondanom se kell hogy az összes kiadót rész meg van eredetibe xbox-ra :D
Gothic 3 (kb. 6-szor játszottam ki, nagyon hosszú és érdekes a sztorija)
Painkiller (csak az első részt 11-szer játszottam ki, pörgős, érdekes, kihívó)
S.T.A.L.K.E.R. - Shadow Of Chernobyl (szerintem ennek van a legjobb hangulata, leelőzi néha még a maiakat is)
Penumbra: Black Plague (kegyetlen félelmetes)
Crazy Taxi :) (Természetesen nem a szutyok PC verzió, hanem Sega Dreamcast)
Egy ideig tartottam is a világrekordot az Original pályán.
Érzelmileg kérdezed, vagy megvalósítás/realisztikus oldalról kérdezed?
Többet is tudnék, mert érzelmileg (sztori alapján, karakterjellemzés szempontjából) a FF Crisis Core leírja az IGAZI kötődést két barát ill. mentor/tanítvány között, a vége pedig szívszorító. A FF X részében pedig a szerelem kialakulását, mélyülését, de örökké nem tartó állapotát fejezi ki, bár ezt több játék is pedzegeti, viszont szerintem ebben a játékban van tökéletesen rendezve (túlfűtött romantikus jelenetek és csöpögős részek mellőzésével).
Karakterjellemzés és rendezés szempontjából pedig a Telltale féle The Walking Dead.
Ami viszont technikailag, szó szerint földhöz b*szó, az a Battlefield sorozat. Csodálatos grafika, remek látványelemek, kitűnő hangeffektusok. Az már más kérdés, hogy bugmentes-e. ;)
Skyrim
GTA Vice City
Gothic 2
Enclave
Robin Hood: The Legend of Sherwood
Robin Hood Defender of The Crown
Knights and Merchants 2
Swine
Black and White 2
Rome Total War
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!