Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » GTA V-höz milyen gépet rakassa...

.FeRi. kérdése:

GTA V-höz milyen gépet rakassak össze? FONTOS!

Figyelt kérdés
Milyen vidikártyán fut jól? Milyen proci kell hozzá? Stb

2013. aug. 21. 22:19
 1/5 anonim ***** válasza:
Semmilyet. Egyenlőre még csak Xbox 360/PS3-ra van bejelentve. PC-s verzióról nem tudunk.
2013. aug. 21. 22:32
 2/5 anonim ***** válasza:
ha annyira fontos lenne akkor tudnad hogy meg pc-re nincs bejelentve, igy hivatalos gepigeny sincs
2013. aug. 22. 07:22
 3/5 A kérdező kommentje:
Öö igen azt tudom de pl arra gondoltam hogy a gta-k pl. San andreas gta 4 milyen vidikártyán futnak hibátlanul mert a mostani gépemen amd radeon hd 6670-es vidikártya van és a gta 4 laggolt
2013. aug. 22. 13:28
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem olyan gép nem létezik, amin a GTA 4 lag nélkül futna, egyszerűen azért, mert ritka szarul van portolva. Amúgy egy pénzügyi keretet mondhatnál, hogy mennyit szánnál videokártyára, mert így necces megmondani, hogy mit érdemes venned.
2013. aug. 22. 17:01
 5/5 A kérdező kommentje:
Én azt olvastam h a gta 4 csak ctrl+c ctrl+v át lett másolva pc-re nem dolgozták ki ha a gta 5 is így lesz én nem is fogok vele foglalkozni egyébként a keret vagy 150K
2013. aug. 23. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!