Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A World of Tanksban melyik ág...

A World of Tanksban melyik ág lenne a jobb a Tiger P és onnan melyik ág? Vagy az IS és onnan melyik ág? A válaszokat előre is THX!

Figyelt kérdés
2013. aug. 19. 09:37
 1/1 anonim ***** válasza:
attól függ milyen fajta játékos vagy IS után az IS 3 jön más nem.Tiger P-nél van lehetőséged választani(páncélvadász Ferdinand vagy a heavy).én a szovjetet választanám mert:döntött páncél(IS 3-nál már az van)jó ágyú,és a sebessége is megfelelő.a németeknél a páncélvadászt választanám mert:nagyon jó ágyú(nagyon erős de egy kicsit lassan tölt)a páncélja meg elmegy,de sajnos lassú.a német heavyt azért nem választanám mert:páncél átlagos,ágyú átlagos,motor átlagos(semmi kiemelkedő nincs abban az ágban).Szóval vagy a német páncélvadász vagy a szovjet nehéz tank.Én személy szerint a szovjet nehéz tankokat fejleszteném,de ez csak az én véleményem.nézz sok videót róluk és majd te eldöntöd.
2013. aug. 30. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!