NFS Most Wanted-ban miért van az, hogy a Fiat PuntoNFS Most Wanted-ben miért van az, hogy a Fiat Punto-t sokkal könnyebben tudom vezetni, mint a Toyota Supra-t?
De most akkor nem értem. Mi értelme több autót tartani, ha úgyis egy válik be. Most akkor feleslegesen áldoztam rá a pénzt, meg tuningoltam fel.
Bocs amúgy, ha hülye kérdés, de még kezdő vagyok :D
Meg egyiken 200 ezren felül van a vérdíj a másikon még 80 ezer valamennyi...most akkor amelyiknél magasabb, azt jobban üldözik a rendőrök? Vagy ez hogy van?
Ja meg az esedékes bírság is magasabb a Fiatnál...ez mit jelent?
Amúgy melyik autót érdemes megvenni?
nem kell telepakolni a garázst de 1-2 autó azért kell.
semmi baj szívesen segítek. :)
az hogy melyik autón menyi a vérdíj az csak azt jelzi hogy hányszor voltál már üldözésben meg menyi vérdíjat szettél össze. (azt hogy jobban üldözik a rendőrök azt a kilométeróránál levő "számlálón" méri)
az esedékes bírság meg az ha elkapnak menyit kell fizetned büntetést.
azt meg hogy melyik autót érdemes megvenni az rajtad áll hogy melyik típust szereted meg melyik tetszik na meg azért nem 100%-ban egyeznek meg a tuningolások (mert pl.: ami gyors lehet hogy irányíthatatlan de ami kicsit lassúbb az meg jól fordul)
De ugye nem gáz, hogy lányként játszok ezzel? :D
Eddig nem mertem írni, mert megmondjátok, hogy óóó nők, nem értenek hozzá :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!