Melyek a texas holdem poker szabályai?
Figyelt kérdés
Szeretnék megtanulni pókerezni, és azt olvastam, hogy ez a legismertebb és legegyszerűbben tanulható a pókervilágban. Légyszives segítsetek, mert már keresgéltem a Googleban, de azok olyan érthetetlenek, valaki leírná kicsitr érthetőbben (egy jó link is megteszi)?2009. okt. 28. 15:26
2/6 anonim válasza:
Első (és eddig egyetlen=D) vagyok.
Szerintem ez aránylag érthető, ha végignézed a bal oldalon a fontosabb dolgokat. De ha valami nem világos, akkor írj nyugodtan, és elmagyarázom=)
3/6 A kérdező kommentje:
kösz, de már értem és tudok játszani is
persze nem vagyok még olyan yo játékos :)
de állítólag ilyenkor már csak tapasztalat, de abból jó sok:)
2009. okt. 31. 12:01
4/6 anonim válasza:
Sziasztok! Én egy másik oldalon olvastam,hogy a royal flöss az a 10 Jumbo Dáma Kir. Ász! Akkor most hogy is van ez??
5/6 anonim válasza:
Van olyan szabály amit ki lehet nyomtatni?? De nekem kellene a lapok értéke is!!??
6/6 anonim válasza:
1. Magas lap
2. 1 par
3. 2 par
4. Drill / Terc - 3 azonos lap
5. Sor - 5 egymast koveto lap ( 4,5,6,7,8 )
6. Szin - 5 egyforma szin
7. Full House - 2 par es drill
8. Poker - 4 egyforma lap
9. Straight Flush - szin es sor . (4,5,6,7,8 de azonos a szinuk is
10. Royal flush - Felso sor , 10 , bubi , dama , kiraly , asz . Azonos szinben .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!