Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Melyik Assasin's Creeddel...

Melyik Assasin's Creeddel játszak?

Figyelt kérdés
Na az a helyzet hogy még egyikkel se játszottam, de most hirtelen kedvet kaptam. Mondjuk csak egyet akarnék kipróbálni. Oké kezdhetném sorrendben is, de tényleg csak egyet akarok kipróbálni és akkor már azt próbálnám ki ami a közvélemények szempontjából a legidálisabb :)
2013. aug. 15. 21:43
 1/9 anonim ***** válasza:
Én is kedvet kaptam hozzá, de rohadt unalmas volt. Így ezek után töröltem is. És minden rész tök egyforma, úgyhogy teljesen mindegy melyiket választod.
2013. aug. 15. 21:46
 2/9 anonim ***** válasza:
Vagy a legelső(Assassin's Creed), vagy az utolsó(Assassin's Creed III). Ezek különallóak, a többi része összefügg. Mondjuk az egész összefügg! Az utolsóban sokkal több mindent tudsz csinálni mint az elsőben!
2013. aug. 15. 21:57
 3/9 GeorgeJager válasza:

Ac II

Mi ért is ?

Ki jött a magyarítás hozzá és ennek a legjobb a hangulata

2013. aug. 16. 00:27
 4/9 anonim ***** válasza:
Rohadt unalmas, hogyne. Csak az egy volt monoton, a többi k.jó volt. Történetileg meg mindegyik jó.
2013. aug. 16. 06:55
 5/9 KINGMAX válasza:

vagy a 2, vagy a 3. ez a két rész a legjobb, a személyes kedvencem az a 3, de csak azért, mert viszonylag nagy szabadságot kapsz benne, talán legnagyobb hiányossága (szerintem) hogy a sok mellékküldetés miatt alig jut idő a fő küldetésekre, a forradalomban alig veszel részt, de tetszeni fog (magamból kiindulva)

jó szórakozást! :)

2013. aug. 17. 03:39
 6/9 anonim ***** válasza:
Ha semmiképp sem akarsz többet is kipróbálni, csak egyet, akkor az az AC2 legyen. Nagyon jó a története, a szereplők, a hangulata, a helyszínek, és hosszú a sztorija. Aztán úgy is annyira meg fog tetszeni, hogy a többit is ki akarod majd játszani :D
2013. szept. 19. 18:06
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ, azt hiszem sikerül döntenem.
2013. dec. 12. 10:25
 8/9 anonim ***** válasza:
És, végül hogy döntöttél?
2013. dec. 13. 14:36
 9/9 anonim válasza:
Szerintem a másodikat választotta.
2015. nov. 2. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!