Doctor Who játék? Ötletek?
Figyelt kérdés
Játékot szeretnék készíteni a Doctor Who című sorozat alapján, de nincs ötletem. Mivel nem akció sorozat, ezért a "lövöldözős" ötletek ki vannak zárva.2013. aug. 15. 16:30
1/11 anonim válasza:
Kalandjáték. Már van is belőle néhány.
2/11 anonim válasza:
Ha nagyon akarsz csinálni egyet, akk lehet benne lövöldözős pálya, amin pl. Jack Harkness kapitánnyal vagy River Songgal kell menni. Van lehetne a sorozat részeiből is vmelyiket megcsinálni, pl. az a síró angyalokkal jól ellehetne szórakozni.
3/11 A kérdező kommentje:
Hááááát... Amit láttam kalandjátékot, számomra elég gyenge volt...
2013. aug. 15. 17:21
4/11 A kérdező kommentje:
De a síró angyalos ötlet tetszik!
2013. aug. 15. 17:21
5/11 anonim válasza:
Szerintem is kaland játék legyen(TPS nézetbe),legyenek benne kihívások,logikai feladványok,néhány easter egg sem ártana.
De azért a játék előadás módjára mindenféleképpen figyelj oda.
Amúgy ha kész a játék akkor írj majd üzit, mindenféleképpen ki akarom majd próbálni nagyon szeretem a sorozatot. :D
6/11 anonim válasza:
Sztem lehetne egy nagyon vad labirintust csinálni, ahol hótt sötét van és minden zsákutcában más leselkedik rád és van olyan amit ha megtalálsz akk elkezd üldözni. Pl üldöz egy minotaurusz, majd bemenekülsz egy zsákutcába ahol bámul rád egy angyal, na ez szívás lenne :D
7/11 anonim válasza:
És lennének benne ajtók amik átvezetnek a falon a labirintus egy másik járatára, de csak a soniccal lehetne kinyitni, amit időközben tölteni kell arra kijelölt nehezebben fellelhető helyeken :D Nem jó ha belegondolok, mert nehéz leállni, plusz megöl az ideg,h nemtom megcsinálni :D
8/11 A kérdező kommentje:
Igen, a horrorjáték nekem is eszembe jutott :D Azt is szeretnék csinálni, de elsősorban egy nyugott szívvel végigjátszható kalandjátékot szeretnék csinálni. Csak azt nem tudom, hogy az miről szóljon. Esetleg találjak ki neki egy új kalandot? Vagy, hogy hogyan fejeződött be az Idő Háború? És akkor azt, hogyan oldjam meg lövöldözés nélkül? Vagy már megtörtént kalandjait lehessen újraélni?
2013. aug. 15. 20:50
9/11 anonim válasza:
Sztem ha megtörtént dolgokat csinálnál, tehát ami már volt a sorozatban akk nem lenne túl izgalmas. Inkább összeválogatni dolgokat különböző epizódokból és úgy összerakni. Mittomén pl. volt egy rész, amikor a Doctor, Rose és Jack egy műsorszóró állomásra kerültek különböző játékokba (Big Brother, Leggyengébb láncszem meg vmi test átalakítós). Ebből mondjuk fellehetne használni azt,h odakerül a Doctor és a társa(i) és mondjuk a legalsó szintről kell magad felküzdeni a legfelsőig és minden szint más pálya lenne, amit más karakterrel kell megoldani. És az egyik szint lehetne pl amit írtam labirintusos (nem túl félelemetesre véve) a Doctorral, vmi lövöldözős Jackkel vagy Riverrel stb. És mondjuk attól függően,h mennyi idő alatt telejsíted az adott szinteket, fejleszthetnéd a karaktert, pl. gyorsabb futás :D vagy tovább bírja a sonic, vagy mondjuk x regenerálódás (élet) van kezdetben és ha gyorsan megcsinálod a szintet kapsz még egyet stb. A játék legfelső szintjén meg a Mester lenne és vele kell vmi módon megküzdeni.
10/11 A kérdező kommentje:
Mondjuk, nem a mester, hanem az a lény aki fent éldegélt az 500. emeleten. De, jó, tetszik az ötlet!
2013. aug. 15. 21:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!