Re-Volt problémában segítene valaki?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Ha valaki ismeri a Re-Volt című pc játékot, annak a segítségét kérném! Szóval leszedtem az internetről a játékot (korábban megvolt eredetiben, csak elveszett a cd), minden működik, egy probléma viszont van: minden futam kellős közepén, kb. a 2. percnél kiírja teljesen random a képernyő közepére, hogy "GO!", mintha abban a pillanatban indult volna a futam, és az idő is újraindul, ami teljesen megkavarja a végső sorrendet (pl. én 1:25-ös idővel a célbaérek elsőként, kicsit később kiírja, hogy "GO!", majd az utánam beérő autó 4 másodperces (!) futamidővel beér, és a program őt teszi be elsőnek, én pedig második leszek, hiába értem be a céba előbb. Később telepítettem rá patchet, ugyanúgy nem segített, ahogy az újratelepítés sem. Windows XP-m van, korábban teszteltem a játékot Windows Vistán, és 7-n, ott a patch telepítése után rendesen működött, a hiba nem jelentkezett. Történt már valakivel hasonló? Esetleg segítene a megoldásban? A Válaszokat előre is köszönöm.2013. aug. 15. 16:30
1/2 KINGMAX válasza:
próbálj meg egy másikatat letölteni, lehet hogy amit letöltöttél, az hibás :)
2/2 budaidavid777 válasza:
Vagy mert át értél egy másik futamba,vagy mert hibás a pálya,vagy mert a játék hibás...Kérdez itt utánna:www.revoltolnine.uw.hu a legjobb magyar revolt oldal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!