Mass Effect (1) embereimet hogy lehet feladatra uszítani?
Az egyben nincs így külön feladat kijelölés mindenre. Na meg, pontosan nem is tudom, mit akarsz, de ha valami küldetés, leírhatnád melyik, hogy képben legyek. Egyébiránt, amit befolyásolnak a társak, az az ajtó/ládanyitás, számítógép feltörések, stb., de ott csak azt ellenőrzi hogy az Elektronika, meg a másik képesség (aminek a neve nem jut eszembe) milyen szintű.
Egyelőre ennyi, ha tisztáznád melyik küldetésről van szó (ha küldetésről van szó), és hogy mit is akarsz pontosan, akkor valószín ű többet segíthetnék.
Milky Way / Hawking Eta / Century System / Klendagon Presrop
A Klendagon holdjáról, a Presropról lenne szó. Azon a bolygón van egy szonda, de mint említettem, azt nem tudom megmenteni. Ez a problem.
A bolygón lévő küldetésekből ítélve azt hiszem, értem a problémát. Szóval, a szondák kinyitásához ugyanaz a Decryption (vagy Electronics) skill kell, ami a hasonló zárak, stb.-k kinyitásához, aminek ugye a szintjétől függ, hogy milyen erősségű zárakat tudsz kinyitni. Ez "megosztott" a karakterek között, szóval mindig a legmagasabb ilyen képesség szerint sikerül, vagy nem sikerül kinyitnod: nem kell kiosztani a társaknak a feladatot, ez automatikusan megy.
Szóval összefoglalva, ha nem tudod "kinyitni", akkor egyik ott lévő karakternek sincs a megfelelő képzettsége hozz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!