MI ez a humble bundle dolog?
teszem azt, jelenleg fut egy akió, mi szerint megkapok egy valag játékot kb 5 dollárért, ebből oszthatok pénzt a rászorulóknak és az idseseknek, ha én befizetek kb 2 ezer forintot, akkor megkapom az összes játékot originen (és steamen amit ott kérek) és örök idejűleg az enyém lesz, vagy egy idő után elvesznek a játékok?
Van egy minimum ár, ami asszem 1$, amit ha kifizetsz, akkor megkapod az alap játékokat. Viszont ha az átlagnál többet fizetsz, ami akkor amikor én perkáltam még 4,60$ körül volt, akkor pedig megkapod azokat a játékokat is, ami lakat alatt van.
Örökre szól és igen, Originen és Steamen kapod meg őket. Én már megvettem és egész jó bundle.
Jelenleg ebből pénzt az EA nem kap, mert minden bevételt jótékonysági célokra ajánlottak fel, de máskor lehet adni valamennyit a kiadónak/fejlesztőnek is.
én 6 dolcsit osztottam el, minden kapott 1 dollárt, a mirrors edge már le is jött xD
de wifivel a bf3-ra 2 napot ír xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!