A GTA San Andreas Multiplayer (SAMP) szerveremre ha belépek egy kis idő után mindig kiírja hogy: The Server closed the connection. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Megpróbáltam már egy másik verziójú SAMP-pal fellépni de ugyan ez a hiba jelentkezett(a szerver és a kliens verziószáma megegyezik). Hogyan tudnám ezt a problémát orvosolni? Előre is köszi!2013. aug. 14. 18:37
1/6 k.marko1500 válasza:
próbáld meg újrarakni a gta-t meg a multit
3/6 A kérdező kommentje:
Igen enyém a szerver, még nem tettem bele semmilyen scriptet, mi lehet a baja? :/
2013. aug. 14. 19:13
4/6 k.marko1500 válasza:
nem tudom talán valamit elrontottás a készítéskor nem lehet? vagy mien fjta szeró? (rp,sima)
5/6 A kérdező kommentje:
Még nem csináltam vele semmit a gamemode-ot is úgy hagytam, csak a szükséges..RCON Pass, IP, ezeket csináltam meg.
a játékmódhoz nem nyúltam.
2013. aug. 15. 13:41
6/6 k.marko1500 válasza:
akkor nem tudok sajnos segíteni de kívánom hogy a probléma oldódjon meg! sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!