Teamfortress 2 cuccok és kártyák?
Figyelt kérdés
Sziasztok eltudnátok mondani nekem hogy mire jó a tf2 játékkártya? nekem van belőle 3db mire jó és van értékük akár játékbeli cuccokban van értéke? és van másmódja a vásárláson kivül hogy megszerezzem a taunt:High five itemet? köszi a válaszokat sziasztok :) a gondoljátok steamon vegyetek fel a nevem: kicsimaki922013. aug. 14. 17:38
1/4 A kérdező kommentje:
Jah ésmég annyi hogy hogyan tudok robot fegyvereket szerezni pl:olyan sniper puska amiröl egy robot fej lóg le
2013. aug. 14. 17:42
2/4 anonim válasza:
Szia! A játékkártya csak dísz, viszont van értéke. Legalábbis ha jól tudom, még nem kereskedtem vele. És Taunt : High Five-ot csak kereskedéssel fogod tudni megszerezni, mivel mire esik, minimum több évet kell játszanod, hisz alapból is drága ami azt jelenti h ritka. Olyan robotos cuccokat meg még régen lehetett szerezni Robo Crate ládából.
3/4 A kérdező kommentje:
marad régebbröl 4 vagy 5 robo ládám abból nyithatok vegyvereket?
2013. aug. 14. 20:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!