Ellopták a Steam accomat! Mit csináljak? :S:S:S:S:S:S:S:S
Nekem is de már második alkalommal, amiket mostanában írtam ticketek mind lezáródtak de van egy hete nem írtam már újat és ez rendben van én is várok a support válaszára, mást nem nagyon lehet tenni. De leírom a lépéseket:
1. Felmész a support oldalára, regisztrálsz egy supportos fiókot lehetőleg a felhasználói fiókod login nevével és e-mail címével.
2. Lépj be, és a Steam ikonra, tehát a jobb oldalira kattints, ott pedig szintén jobb oldalt: Contatct Steam Support
3. Én itt rontottam el amikor még legelsőnek lopták el mert nem tudtam mi kell tehát leírom, hogy ne érjen meglepetés:
Tárgyba írd be, hogy: Reclaiming a hijacked steam account
Kérdésedhez: Írj valami bevezetést, hogy ellopták az accod stb. CD-k kódját írd be, és a szkennelt képet vagy fényképet csatold hozzá, ha esetleg valamit online a steamen vettél akkor ugye kaptál egy e-mailt és az e-mailből a payment infót print screeneld és másold ki (legalábbis én így csináltam :D).
4. Product: STEAM
Kategória: Account questions
Hijacked or stolen account
És írd ki a kérdést :)
Valóban kevés rá az esély, hogy elsőre visszaadják ezért kell rengeteget próbálkozni, nekem is legelsőnek csak a 10. próbálgatásomra adták vissza, de ne izgulj hogyha esetleg te is úgy járnál, hogy ha kiírsz egy ticketet és az lezárul fél óra múlva, várj egy hetet aztán megint írd ki. Remélem segítettem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!