Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A karakterem sebzése miért...

A karakterem sebzése miért csökkent a felére? WOW

Figyelt kérdés
Reggel még jó volt, most minden ütés és varázslat fele, vagy még annál is kevesebb sebzést okoz. Miért lehet ez?

2013. aug. 13. 21:08
1 2
 1/17 anonim válasza:
0%
wow egy szar
2013. aug. 13. 21:15
 2/17 A kérdező kommentje:
az, le is töröltem ezt a fost
2013. aug. 13. 21:54
 3/17 anonim ***** válasza:
Eredeti, vagy privát? Geared bent van, talent is jó? Nibcs sicknessed a halál miatt?
2013. aug. 13. 22:13
 4/17 A kérdező kommentje:

Taurin játszottam. Még csak 6os szintű voltam, gondoltam szórakozok kicsit, aztán ahogy beléptem a Rank 2 Shadow Boltom kb. 23-30 helyett 15öket sebzett, a 8 tűz sebzést okozó Immolate-m 4et...

Admint nem találtam, a játékban senki sem tudta mi baja, így kitöröltem, úgyis más dolgom lesz már, szóval végülis nem is olyan fontos, de tényleg nem tudom mi történhetett.

2013. aug. 13. 23:05
 5/17 A kérdező kommentje:
Egyébként nem volt sickness, meg ugye mivel alacsony szintű volt a kari, se gear se talent.
2013. aug. 13. 23:06
 6/17 -Igazmondó- ***** válasza:
Ezen röhögtem egyet. Mit is vártál te a 6s szinttől? 80 előtt a játéknak nem sok értelme van. Letörölted ezt a fost? Nem is ismered a játékot és azon akadsz ki, amik 6s szinten történnek. Kösz az esti agyzsibbasztást... xD
2013. aug. 14. 00:09
 7/17 anonim ***** válasza:
Ez esetben erősebb mobot ütöttél meg, mint amin a referencia sebzést nézted. És igen a játék 80on kezdődik, addig egy singleplayer, random trolokkal.
2013. aug. 14. 00:14
 8/17 A kérdező kommentje:
Volt már erősebb karakterem is, csak most gondoltam kezdek egy warlockot, és nem, nem ütöttem meg erősebbet, tényleg kevesebbet sebzett. Épp a Kolkar Crag-nál voltam, ahol a kentaurok vannak, kb. egy 120 HP-s, ha már kettő jött, nehezen bántam el velük, mert olyan keveset sebeztem, viszont a mana fogyott. De végülis tényleg mindegy, most már meg végképp, de tényleg kevesebbet sebeztem. Le is teszteltem egy másik karival, hogy annál is jelen van-e ez, de nem, az normálisat sebzett.
2013. aug. 14. 08:40
 9/17 anonim válasza:
lehet tett rád valaki valami buff ot ami tolta a sebzést :D amúgy a játék csak a privát szerókon kezdődik 80 tól... eredetin simán mehetsz 15 töl instába :D
2013. aug. 14. 17:09
 10/17 -Igazmondó- ***** válasza:
Taurin is lehet 15n már instázni.
2013. aug. 14. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!