A L. A. Noire magyarítását hogyan kell megcsinálni?
Feltelepítettetem a LA Noire RG Mechanism vagy milyen verzióját, de az 1.3.2617-es patchet amikor föl akarom rakni, ezt írja ki: Trying to run LA noire installer. Leokézem és semmi.
Ha simán rakom fel a maygarítást (a dlc-ket bemásoltam a final/pc mappába) de akkor amikor indítanám LAN launcher működése leáll. Hogyan tudnám megoldani a maygarítást?
Olvasgasd át a játék fórumát vagy esetleg kérdez meg ott is.
Megoldva.
Nem patcheltem (alapból 1.3.2613-as) fölraktam a magyarítást, a final/pc mappába az outwad.pc.tmp-ről a .tmp-t töröltem, az eredeti lanlauncher exet töröltem és a lanlauncher.exe.tmp-ről is töröltem a tmp-t. Így magyar (az indításnál németre kell állítani a nyelvet, csak a social club lesz német)
Meg!
Vezérlőpultban,vagy valami program eltávolítóban töröld le a magyarítást és ragd fel újra:)
"Megoldva.
Nem patcheltem (alapból 1.3.2613-as) fölraktam a magyarítást, a final/pc mappába az outwad.pc.tmp-ről a .tmp-t töröltem, az eredeti lanlauncher exet töröltem és a lanlauncher.exe.tmp-ről is töröltem a tmp-t. Így magyar (az indításnál németre kell állítani a nyelvet, csak a social club lesz német)"
!Ez a tökéletes megoldás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!