Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Cs 1.6 hogyan szerkesszek...

Cs 1.6 hogyan szerkesszek írjak plugint?

Figyelt kérdés

2013. aug. 12. 08:35
 1/5 A kérdező kommentje:
Konkrétan a damage control nevű plugint akarom ugy meg csinálni hogy csak a ct-k használják ugyan is zombi szerom van kéne a fény gránánt helyet egy dinamit féle ami magához huzza a zombit és fél perc után robban a fagyaszto gánátot ugy megcsinálni hogy csak a lábuk fagyon és lehessen közben sebezni öket
2013. aug. 12. 09:01
 2/5 Makker bolha válasza:

Szia. Én nem szoktam ezt csinálni én kicsikét egyszerúbb pluginokat szerkeztettem de ezt elárulom neked! Ha az sma -t át csinálni amxx -re itt tudod ONLINE: [link]

Ha tudod akkor semmi :( | Nekem is volt zombie szeróm nekem minden volt benne amiket írsz de az hogy a zombie -nak csak a lába fagy meg azt még nem is hallodtam :)

2013. aug. 13. 09:43
 3/5 A kérdező kommentje:
általában zombi fejlödös szeron van ojan
2013. aug. 21. 10:44
 4/5 A kérdező kommentje:

192.168.0.1:27015 ez a szerom már nem zombis de jo probáldki

ma 3 kor gyere fel rá

2013. aug. 21. 11:44
 5/5 A kérdező kommentje:
ja és a nevem Aim#Echo
2013. aug. 21. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!