Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Egy minecraft szerót tudna...

Timon78 kérdése:

Egy minecraft szerót tudna csinálni valaki? Aki meg tenné megköszönném. Többi lent

Figyelt kérdés

Na egy nonstoppos szerver kéne nekem tele pluginnal és laggmenteset remélem viszairtok ?.Skypom jymcarrey

Ha valamit elfelejtettem volna akkor egészitsd ki :D

Ja és a jutalma örök op!

2013. aug. 11. 23:58
 1/3 anonim ***** válasza:

na most 1, gondolj bele ha tud szervert csinálni akkor minek neki az op, ad magának tulajt és annyi,

2, nem könnyű, ahhoz kell host, jó szervergép, hozzáértő ember és sok idő amíg ez működőképes lesz, ezért cserébe te op-t adsz neki :D

2013. aug. 12. 08:15
 2/3 anonim ***** válasza:
Egy nonstop szerverhez sok pénz kell. Feltéve, hogy nem 4en akarok játszani. Ha egy ilyet akarsz, akkor nézz körbe a piacon, mennyi havonta bérelni egy ilyet. És mennyit tudnál fizetni annak aki megcsinálja ezeket neked. Megjegyzem én nem értek ehhez. Csak van egy minimális belátásom.
2013. aug. 12. 10:15
 3/3 -Igazmondó- ***** válasza:
Noormális vagy? Egy köszönöm annyit jelenthet ebben az esetben, mint egy alkoholistának egy negyed deci adag egy napra...
2013. aug. 12. 10:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!