Mortal Kombat 4-et miért nem engedi installálni?
Figyelt kérdés
El indítom a telepítőt és nem enged az instal gombra nyomni!2013. aug. 10. 20:50
1/2 fenui válasza:
Nagyon régi játékról van szó, én is sokat próbálkoztam a működésre bírásával. Az operációs rendszer a kulcs, Win7-en egyáltalán nem érdemes vesződni vele, XP-n viszont szépen fut. ha tört verziód van (mint nekem), akkor kell lennie a mappában egy .dat fájlnak, egy .reg fájlnak és egy .exe-nek. A .dat-ban vannak a játék fájljai, a .exe-vel pedig indítod majd. legyen rendszergazdai jogod, vagy annak megfelelő fiókod. Duplakatt a .reg-re, kérdezni fogja, hogy hozzáadod-e az adatbázishoz. OK, majd kiír egy sikerüzenetet. Ezután az .exe-vel tudod indítani a játékot, az installal nem kell törődni. lehet, hogy a verziódtól függően némi kompatibilitást kell majd állítani, de nekem nem kellett. mindemellett inkább az új mortal kombat komplete edition-t javaslom, brutál jó és Win7-en is indul szépen :D
2/2 fenui válasza:
tévedtem, meg lehet csinálni! nézd meg ezt a videót: http://www.youtube.com/watch?v=Cn1DvkvvKvg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!