Megéri most letölteni a Gates of Andaron-t?
Figyelt kérdés
sziasztok kb egy másfél éve játszottam a GoA-val akkor bejött játszottam is vele sokáig kb fél évet utánna abbahagytam. Azt akarom kérdezni hogy mien patch-ek érkeztek azóta meg hogy megéri e most is letölteni a játékot ?2013. aug. 10. 10:58
1/10 anonim válasza:
én is rég játszottam vele, de én még 2008-ban vagy akörül kezdtem, voltak nagyobb szünetek, de most hogy mi van... felmentem egy pár percre hogy körülnézzek, hát az a régi hangulat nem volt meg ..
2/10 anonim válasza:
Szia, hát szerintem nem éri meg letölteni. Rengeteg patch jött be azóta, a régi normális emberkék mind elmentek, a régi nagy megbecsült céhek feloszlottak végleg. A mostani játék már csak a töredéke annak, amilyen régen volt.
3/10 A kérdező kommentje:
megnéztem neten a játékot és az első fura dolog az volt hogy az elejétől elérhető volt az összes képeeség . Ez mi ?
2013. aug. 10. 15:34
4/10 A kérdező kommentje:
*képesség
2013. aug. 10. 15:34
5/10 anonim válasza:
új karakterrel nézted? mert az csak tutorial:)
6/10 A kérdező kommentje:
köszi :) mondom játszottam GoA-val erre azért még emlékszem :)
2013. aug. 10. 16:31
7/10 A kérdező kommentje:
szal nem tutorialvolt
2013. aug. 10. 16:31
8/10 A kérdező kommentje:
1 es szintű mágussal öltem a pókokat jégesővel
2013. aug. 10. 16:48
9/10 anonim válasza:
igen, mert sok volt gondolom a panasz hogy a noobok nem tudnak fejlődni, meg egyébként is a goa az egyetlen olyan játék szerintem amiben nehéz fejlődni, (nekem is csak egy 65-ös sikerült) mert pl wow-ban sokkkkkal könnyebb fejlődni. .
10/10 A kérdező kommentje:
metint egyszer kipróbáltam. 30 astól pár napba telik mire fejlődsz persze ha egész nap azon ülsz akk gyorsabban is megy
2013. aug. 12. 08:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!