Rossz dolog ha 1 lány a Counter Strike 1.6 játékkal játszik?
10 évesen kezdtem,és szerintem tök jó.:D
Ez szerintetek rossz dolog?
Vannak azért jobb játékok is a CS 1.6-nál. Például CS:Source, CS:GO (global offensive), Call of Duty 2, Call of Duty 4, és végül de nem utolsó sorban a Team Fortress 2.
Ezek mind jó lövöldözős játékok, ráadásul a grafikájuk is jobb. Nem érdemes 1 régi elavult játéknál leragadnod szerintem... Persze ezen kívül vannak MMO játkok is például Metin2, WOW. Ezeket is érdemes kipróbálni, vagy netán NFS autós játékot.
Tisztelt 11-es válaszoló!
Nem értem miért baj az ha valaki egy régi játékkal játszik plusz hogy az általad felsorolt MMO-k sem sokkal újabbak.
De a kérdésre válaszolva: nem baj hogy játszik csak ne vegye át az ottani nyelvezetet (minden szóra jut két anyázás) és ne csak a gép elôtt üljön egész nap (mint én).
Amúgy én Counter Strike: Source-ozok néha-néha, de szerintem még te is levernél.
"Nem értem miért baj az ha valaki egy régi játékkal játszik plusz hogy az általad felsorolt MMO-k sem sokkal újabbak."
Nem érted. Nem az a baj hogy régi játékkal játszik, de mivel fiatal, nem érdemes egy játéknál (főleg 1 régi játéknál) leragadni. Félre értés ne essék, én CS 1.6-oztem 4 évig, de utólag belegondolva kár volt, mivel vannak tőle sokkal jobb, élménydúsabb játékok is. Az MMO-t pedig azért írtam, mert vannak mástípusú játékok is, és nem csak lövöldözős játék létezik a világon. Tekintettel a korára és mivel lány, lehet hogy nem a legjobb választás egy lövöldözős, trágár tartalmú játékkal játszani. De egy a lényeg: A JÁTÉK AZ JÁTÉK MARADJON! Semmiképp ne függj rá, mert elhízol, elpazarlod a fiatalságod (mint sokan mások), és akkor már nincs vissza út. Egy játékkal csak azért játsz, hogy kikapcsolódj!
Szerintem mindenki azzal játszik ami neki tetszik.
Nemrég sourceon játszottam de nem nagyon tetszett.
Metines dolgokat nem nagyon csípem.
Az h trágár beszéd mindig megy igaz,de nem veszem át stílust,és nem sírok mások örömére.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!