Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Rossz dolog ha 1 lány a...

Rossz dolog ha 1 lány a Counter Strike 1.6 játékkal játszik?

Figyelt kérdés

10 évesen kezdtem,és szerintem tök jó.:D

Ez szerintetek rossz dolog?

2013. aug. 9. 13:05
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
29%

Vannak azért jobb játékok is a CS 1.6-nál. Például CS:Source, CS:GO (global offensive), Call of Duty 2, Call of Duty 4, és végül de nem utolsó sorban a Team Fortress 2.

Ezek mind jó lövöldözős játékok, ráadásul a grafikájuk is jobb. Nem érdemes 1 régi elavult játéknál leragadnod szerintem... Persze ezen kívül vannak MMO játkok is például Metin2, WOW. Ezeket is érdemes kipróbálni, vagy netán NFS autós játékot.

2013. aug. 9. 22:23
 12/15 anonim ***** válasza:
78%

Tisztelt 11-es válaszoló!

Nem értem miért baj az ha valaki egy régi játékkal játszik plusz hogy az általad felsorolt MMO-k sem sokkal újabbak.

De a kérdésre válaszolva: nem baj hogy játszik csak ne vegye át az ottani nyelvezetet (minden szóra jut két anyázás) és ne csak a gép elôtt üljön egész nap (mint én).

Amúgy én Counter Strike: Source-ozok néha-néha, de szerintem még te is levernél.

2013. aug. 9. 22:34
 13/15 anonim ***** válasza:

"Nem értem miért baj az ha valaki egy régi játékkal játszik plusz hogy az általad felsorolt MMO-k sem sokkal újabbak."

Nem érted. Nem az a baj hogy régi játékkal játszik, de mivel fiatal, nem érdemes egy játéknál (főleg 1 régi játéknál) leragadni. Félre értés ne essék, én CS 1.6-oztem 4 évig, de utólag belegondolva kár volt, mivel vannak tőle sokkal jobb, élménydúsabb játékok is. Az MMO-t pedig azért írtam, mert vannak mástípusú játékok is, és nem csak lövöldözős játék létezik a világon. Tekintettel a korára és mivel lány, lehet hogy nem a legjobb választás egy lövöldözős, trágár tartalmú játékkal játszani. De egy a lényeg: A JÁTÉK AZ JÁTÉK MARADJON! Semmiképp ne függj rá, mert elhízol, elpazarlod a fiatalságod (mint sokan mások), és akkor már nincs vissza út. Egy játékkal csak azért játsz, hogy kikapcsolódj!

2013. aug. 10. 09:22
 14/15 A kérdező kommentje:

Szerintem mindenki azzal játszik ami neki tetszik.

Nemrég sourceon játszottam de nem nagyon tetszett.

Metines dolgokat nem nagyon csípem.

Az h trágár beszéd mindig megy igaz,de nem veszem át stílust,és nem sírok mások örömére.:D

2013. aug. 10. 17:23
 15/15 Rs. ***** válasza:
100%
Dehogy gáz, én is lány vagyok, és nem csak 1.6-tal tolom, de cod4-el is meg cod2-vel is meg akármivel, szerintem tök jó :)
2013. aug. 16. 13:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!