Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Postal 2, lent a többi?!

Hedzshog222 kérdése:

Postal 2, lent a többi?!

Figyelt kérdés
Sziasztok! Minap letöltöttem a Postal 2 nevű játékot ! Ki is játszottam 3-4 óra alatt, DE megtudtam hogy van ez a Apocalypse Weekends patch, vagy mi a bűbánat. Na ideáig semmi gond! Hogy tudnám ezt beszerezni? Mert megvenni se tudom, mert sehol sem találom, sőt letöltésben is csak úgy hogy egyben van a Share The Painnal amit én kijátszottam, de én nem szeretném újra kijátszani! Valami ötlet skacok? :)

2013. aug. 9. 10:01
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha jól tudom, a nevéből adódóan, újra végig kell játszani a napokat, majd ezután jön a hétvége.
2013. aug. 10. 15:35
 2/2 anonim ***** válasza:
agyépként úgyvan hogy postal share the pain+apocalípse weekend egy mappát töltesz le... és abba van benne mind a kettö.. ha alapból felvan telepítve a stp.. akkor külön felrakod mellé a apocalypset.. crackeled.. és külön ikon meg minden
2014. jan. 23. 09:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!