Miért nem tudok a Fifa 12-ben joystick karral cselezni?
Úgy kellene hogy LT és jobb kar mozgtása de nem mükszik. A beállitásaim rosszak vagy mi? Az irányitás beállitásnál klasszikusra tettem. Egy ismerősömnek is azon van de neki mükszik. Van egy olyan gomb hogy Analog azt is megnyomtam de úgy sem tudtam.
Előre is kösz a válaszokat!!!!
Én most jöttem rá, egy kis gondolkodás kell hozzá.
http://www.youtube.com/watch?v=pvq8CrpCCrY
Letöltöd a videóban szereplő programot. Aztán kicsomagolod a FIFA 12/Game könyvtárba, majd elindítod.
Be tudod állítani, hogy egyes gombok miért legyenek felelősek. Kicsit át kell kalibrálni.
Így kell kinéznie a mutatványnak, legalábbis nálam így volt jó, nekem így áll kézre. Ha neked máshogy tetszene, akkor kis kísérletezéssel átszerkesztheted.
Az előző vagyok.
Még annyit hozzáfűznék, hogy először a videóban látottak alapján állítottam be, akkor felcserélődtek a ravaszok és a start meg a select billentyű.
Ahhoz, hogy módosítani tudd a gombokat, a kontrollernek csatlakoztatva kell lennie a gépedhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!