Tamus55 kérdése:
Miért nem jó a NFS world ( need for speed world )?
Figyelt kérdés
Egy windows 7-es 64bit ultimatem van és a nfs world nem megy rajta. Rátelepitettem rákattintok és semmi .. Tölt , tölt és semmi.. Probáltam rendszergazdaként semmi.. integrált kártyával semmi.. akkor az nvidiával semmi... Pedig még le se töltöttem a játékot semmi.. Ja és a weboldaljukon nem tudom leszedni valamiért probáltam minden böngészővel nem jó.. Haverom leszedte és úgy raktam fel az alapot.. De nem indul.. kérlek segítsetek .. A gépigényem nem lehet gond mert nvidia 1gb vidikari intel dual core 2.4 GHZ helyem 500GB memom 4 gb .. Simán mennie kéne.. ( virus irtom nincs tűzfal kikapcsolva )2013. aug. 8. 22:35
1/10 anonim válasza:
itt magával a telepitövel lehet valami.
keress máshonnan telepitöt pl. ncore meg ilyen nagyobb torrent oldalakon
2/10 teo1996 válasza:
máshonnan ne próbáld meg letölteni mert nem jó csak az eredeti weboldalon de amugy meg 4000Ft a játék és azért érdemes megvenni mert kapsz ingyen kocsit meg speedboostot ami megkönnyíti a játékmenetet.
3/10 A kérdező kommentje:
Hát 4000 FT-ot nem nagyon szeretnék kiadni érte.. A speedboost annyira nem izgat.. Megpróbálom ncoréról meg tpb-ről de ha nem megy akkor ennyi.. A kompatilipitás mire vegyem ? mert nekem most win xp service packen van.
2013. aug. 9. 12:39
4/10 A kérdező kommentje:
Nem jó ...
2013. aug. 9. 15:09
5/10 anonim válasza:
a kompatibilitás az az hogy megfelel a teljesitmény (ebben a szempontban)
6/10 A kérdező kommentje:
Senki se tudja mi lehet a probléma? Vagy valaki küldene linket ahol le lehetne tölteni?
2013. aug. 9. 16:10
7/10 A kérdező kommentje:
De a béta verziót letöltöttem az jó beindul csak kiirja valami service valami.. és nem jó... Gondolom régi verzió.. Az új baszakszik csak.. Probáltam azt is hogy Origint leszedem és ott de azt se engedi ..
2013. aug. 9. 16:12
8/10 A kérdező kommentje:
MEg amikor felrakom ezt irja ki először .: Unable to execute File : C:/rgoram Files (x68)/Electronic Arts/Need for speed Wrold/GameLauncher.exe
CreateProcess failed ; code 740. a kért művelethez magasabb felhasználói szint szükséges.
2013. aug. 9. 16:39
9/10 molnár józsef 76 válasza:
regelni kell utánna le lehet tölteni, nekem innen működik most is játszok vele.
10/10 A kérdező kommentje:
Ha nem mondod hülyén halok meg.
2014. febr. 19. 18:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!