Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Megéri megvenni a battlefield...

Megéri megvenni a battlefield hármat?

Figyelt kérdés

Úgyértem, megéri megvenni a bf3mat így a 4 megjelenése előtt?

lehetséges, hogy ha megveszem, akkor mire megjelenik a bf4 már kihaltak lesznek a szerverek?

2013. aug. 8. 20:58
 1/10 anonim ***** válasza:
nem
2013. aug. 8. 20:59
 2/10 anonim ***** válasza:
Nem lesznek kihaltak, bc2 t is lehet mindig játszani. Annyi probléma van, hogy a dlc ket nem igazán lehet már tolni, csak megjelenés után 1-2 hónapig voltak aktívak(kivéve a b2k, és a cq), ha ez nem zavar, akkor csak nyugodtan. Ha premiumot nem akarsz venni, akkor csak pár pálya van, amit szinte soha nem játszanak.
2013. aug. 8. 21:01
 3/10 A kérdező kommentje:

Tehát akkor megéri még megvenni?

első: nem értem mire nem, nem éri meg, vagy nem halnak ki a szerók?

második: totál nem értem, ha sima bf3mat veszem meg, akkor olyan pályák vannak csak benne amiket alíg játszanak?

vagy mivan?

2013. aug. 8. 21:03
 4/10 Jordán Dominik válasza:

Szia.Nem éri meg inkább töltsd le innen:

[link]

2013. aug. 8. 21:05
 5/10 A kérdező kommentje:
online akarom játszani nem a fos storyt végigtolni...
2013. aug. 8. 21:29
 6/10 Jordán Dominik válasza:
Igen de azt is meg lehett oldani csak kell hozzá néhány progi (3)
2013. aug. 8. 21:34
 7/10 anonim ***** válasza:
Mondd már meg hogy mik ezek a bizonyos programok, mert elég hihetetlen amit zagyválsz.
2013. aug. 9. 12:59
 8/10 A kérdező kommentje:

gondolom olyasmire gondolt, mint az alter iw net a codhoz...

tört szeró és crack... hülyeség!

2013. aug. 9. 17:47
 9/10 anonim ***** válasza:
Szerintem olyan sincs hozzá, csak palira akar minket venni :D
2013. aug. 9. 18:03
 10/10 anonim ***** válasza:

"ha sima bf3mat veszem meg, akkor olyan pályák vannak csak benne amiket alíg játszanak?

vagy mivan?"

Nem, alapból 10-12 pályával jött, ha nem tévedek, ebből aktívan 4-5 van, amit játszanak is(nincs olyan pálya, amivel soha nem lehetne játszani, de pl rushban csak metro\damavand van mindig, a többi napközben elvétve, este meg csak nagyon-nagyon ritkán). Ha ez nem zavar, akkor nyugodtan megveheted, a bf4 nagyon sok szempontból más lesz, az alfa alatt nem volt olyan érzésem, hogy bf3.5 lenne, vagy ilyesmi.

2013. aug. 9. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!