Attól függ, hogy solo mid, vagy solo offlane, vagy solo safelane... Midesnek a Puck, QoP, Shadows Fiend, Batrider. Offlane-be Bounty Hunter, Lone Druid, Dark Seer. Safelanebe meg gyakorlatilag bármelyik nagyon hard carry, pl. Gyrocopter, Anti-Mage, Lone Druid, Lifestealer.
2013. aug. 8. 05:15
2/11 anonim válasza:
Hard lane-re jó még a windrunner is
2013. aug. 8. 12:52
3/11 anonim válasza:
Bounty hunter ő vele meg riki ők a legjobb solo karik járkálni ölni egyedül.
2013. aug. 10. 18:37
4/11 anonim válasza:
Riki tragikus hős úgy általában, Gem, Dust és Sentry wardok olyan szinten counterelik hogy gyakorlatilag esélye nincsan az alacsony HP-je miatt. Bounty Hunternek legalább ott az ultija, amivel a csapat jelentős goldelőnyre tehet szert, de Riki teljesen haszontalan, nem fér el egyik laneben sem.
2013. aug. 11. 01:15
5/11 anonim válasza:
De igazából csontvázkirályal is mert ha értesz a játékhoz neki 3 élete van. Meg bounty ha vele jó vagy akkor az ellenség elfutnise tud ha többen vannak meg láthatatlan vagy meg bounty ellen általában nem veszik meg a gemet riki ellen szokták mert ő idegesitő. De igazából bounty veri rikit neki gemsekell riki ellen vagy még ursa ő aki egyedül még érvényesülhet. De egyedül ne akarj soha menni (csapatjáték)
2013. aug. 12. 13:00
6/11 anonim válasza:
Skeleton King szintúgy elég gyenge karakter, hiába van három élete, elképesztően könnyű kiteolni, emiatt és gyakorlatilag egy gyenge stunja van, egyedül képtelen érvényesülni.
Ez meg hülyeség hogy Bounty Hunter ellen nem vesznek gemet. Persze, a Potate Matchmakingben nem, de aminnt kikerülsz onnan, minden meccsben vesznek gemet, nem is a láthatatlan hősök, hanem a wardok miatt.
Ursa ugyanaz mint Skeleton King, könnyű kiteolni, blink dagger nélkül nem sokra megy, mert simán elfutsz előle.
2013. aug. 12. 18:31
7/11 anonim válasza:
Nem tud egyedül érvényesülni lebénit elszívja az életed kritje van ursa elől csak úgy nem futsz el le tud lassítani.
2013. aug. 13. 17:15
8/11 anonim válasza:
A Skeleton king 1 másodperces stunja tényleg sokat jelent... Szerintem nem véletlen, hogy most az International 3-nál EGYSZER SE pickelték sem a Skeleton Kinget sem a Rikit, míg az általam az első posztban felsorolt hősöket többször is.
Ez sehol nem volt 1v5. Maximum 1v3 volt ami ténylegesen az ő érdeme volt. De ez inkább az ellenséges csapat szerencsétlensége, hogy nincsen rendes stunjuk... Ráadásul TRAGIKUS a farmja. 40 percnél Armlet, Desolator és Hyperstone? Ennyinél már inkább Armlet, Desolator, Heart of Tarrasque és Assault Cuirassnak simán meg kéne lennie, és készülnie kéne a Satanicnak.
Egyébként én Very High matchmakingben vagyok, és 4 hónapja nem láttam Skeleton Kinget.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!