Az Euro Truck Simulator 2 játékban mikor viszek egy fuvart még nem érek a végéhez, de kilép a főmenübe. Ez miért lehet?
Figyelt kérdés
Jelenleg 7-es szintű vagyok, az 1.4.8-as patch van fent.
Idáig jó volt minden, nem dobált ki, van kb. 87 000 euróm, de nem tudok tovább fejlődni,mert nem engedi végigvinni a fuvart.
A játé nem eredeti, lehet, hogy ez a probléma?
2013. aug. 7. 20:54
1/3 anonim válasza:
Biztos, hogy az a baj. Máshol olvastam, hogy ilyen probléma van a legújabb patchnél, ha nem eredeti.
Miért nem vetted meg steamen? 1400 forint körül meg lehetett vásárolni az akcióban.
2/3 A kérdező kommentje:
Nincs fizetésem, zsebpénzt nagyon ritkán kapok és azt inkább másra költöm.
Nem azért nem veszem meg, mert nem támogatnám az SCS-t, hanem azért mert nincs miből.
Amúgy amit letöltöttem (skidrow-os) azt írták, hogy nem kell crackelni.
Végül is csak crackeltem és azóta már jó. :D
2013. aug. 10. 20:07
3/3 Rozs Dás válasza:
Nálam is ugyanez volt, engem is elragadt ez a szimulátor. :) Próbáld meg azt, hogy a hírdetést kikapcsolod a játék beállításában. Egyszerűbben játsz offline. Egy próbát megér, bár nem garantált. Én is inkább ajánlom az eredeti játékot. (Igaz, hogy ezt 2013-ban kérdezted, és azóta lehet megis vásároltad) ..de ha mégsem, remélem segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!