Ez meg mi a sz**? A Sims 3-ról van szó. Elköltöztem, új házba, és a játékba termelődnek a családtagok hozzám! Viszonylag rövid idő alatt 2 jött! Mi ez? Miért?
Figyelt kérdés
2013. aug. 7. 19:58
1/4 anonim válasza:
Hogy érted azt hogy termelődnek? :) Néha néha átmennek és ott lógnak vagy ténylegesen oda is költöztek? Mert ha oda költöztek akkor az is megeshet hogy mikor ki kellett választani a simsednek, hogy kit visz magával te véletlen mindenkit átpakoltál a rossz helyre. Előfordulhat.
2/4 A kérdező kommentje:
Mikor átmentünk, 3-an voltak. Átmentünk az új házba, és ott ahol a családtagok vannak bal oldalt, jöttek az újak. Csak úgy odatette őket, és itt laknak velünk! Eddig ilyen nem volt, és tényleg csak 3 ember volt a családba. És többet nem tudtam volna átpakolni. Mi ez, valami bug??
2013. aug. 8. 09:36
3/4 JohniDaren válasza:
Pff... 3 éve simsezek és rengeteg hibakoddal találkoztam de ijennel soha! Ha zavarnak városszerkesztőben a háztartásodra kattintva ki tudod szedni őket.
4/4 A kérdező kommentje:
Megnéztem a kapcsolatoknál... csak nekem az egész városba, barátként tünteti őket fel, pedig emlékeznék rájuk, elég fura alakok... nem találkoztam velük sose, az tuti... és érted, jött egy pasi, meg egy csaj, és van ugye komornyik a háznál... ÉS BELEZÚGOTT A PASIBA!! Abba aki ideteremtődött. Mi a szar ez?? Megőrülök...
2013. aug. 8. 11:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!