Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » World of tanks hacket keresek...

KukackaĐ kérdése:

World of tanks hacket keresek van-e hozzá hack? Én ugytudom van mert már pár magyart is láttam hackelni meg ilyenek.

Figyelt kérdés

Mégmielőtt valaki azzal jönne hogy csalásnélkül nemtudok játtszani akkor azok mellőzzenek.

A hacka azért kell mert 1éve nem toltam és nem tudom ujra felvinni a tankokat

2013. aug. 7. 12:22
 1/7 anonim ***** válasza:
Nincs hack a játékhoz, aki azt mondja az kamuzik.
2013. aug. 7. 12:45
 2/7 anonim ***** válasza:

ilyen gagyi kifogas hogy 1 eve nem jatszodtal... ha eleinte ment, akkor most is fog

konkretan mifele hackokat lattal masoknal?

2013. aug. 7. 13:41
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha kicsit is gondolkodnál, akkor rájönnél, hogy mmo játékokat nem lehet hackelni, mert minden adat a szerveren tárolódik. Amit max el tudok képzelni az a speedhack, de azért meg egyből bannolnak.

Meg egyáltalán. Légyszíves ne próbáld meg elrontani mindenki játékát azzal, hogy csalsz.

2013. aug. 7. 14:22
 4/7 anonim ***** válasza:

#3 kijavitanalak, rengeteg mmoban lehet hackelni, a speedhack az egyszeruek koze tartozik

bar mukodo wot hackrol meg nem hallottam

2013. aug. 7. 14:58
 5/7 anonim ***** válasza:

#3:

Mint például? Nem mondom, én is próbáltam olyan szinten, hogy több pénzért vásárolható pénznemem legyen, de sikertelen voltam.

2013. aug. 7. 15:31
 6/7 A kérdező kommentje:
nem arrol van szo hogy megy-e hanem arrol hogy nem akarok megint annyi idot belecseszni mint regen
2013. aug. 7. 18:35
 7/7 anonim válasza:
Aki hackel az egy bunkó...
2019. aug. 20. 02:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!