World of tanks hacket keresek van-e hozzá hack? Én ugytudom van mert már pár magyart is láttam hackelni meg ilyenek.
Mégmielőtt valaki azzal jönne hogy csalásnélkül nemtudok játtszani akkor azok mellőzzenek.
A hacka azért kell mert 1éve nem toltam és nem tudom ujra felvinni a tankokat
ilyen gagyi kifogas hogy 1 eve nem jatszodtal... ha eleinte ment, akkor most is fog
konkretan mifele hackokat lattal masoknal?
Ha kicsit is gondolkodnál, akkor rájönnél, hogy mmo játékokat nem lehet hackelni, mert minden adat a szerveren tárolódik. Amit max el tudok képzelni az a speedhack, de azért meg egyből bannolnak.
Meg egyáltalán. Légyszíves ne próbáld meg elrontani mindenki játékát azzal, hogy csalsz.
#3 kijavitanalak, rengeteg mmoban lehet hackelni, a speedhack az egyszeruek koze tartozik
bar mukodo wot hackrol meg nem hallottam
#3:
Mint például? Nem mondom, én is próbáltam olyan szinten, hogy több pénzért vásárolható pénznemem legyen, de sikertelen voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!