Skyrim, az első sárkány megölése után nem szált belém a lelke, miért?
Figyelt kérdés
Segítsetek pls, már 4x ujra raktam a játékot, legfrisebb patchel és magyarosítva! mi lehet a gond?2013. aug. 7. 00:34
1/7 anonim válasza:
Van valami mod külön telepítve, vagy csak a hivatalos kiegészítők és az alapjáték?
Egyébként az első küldetést ezzel a konzol paranccsal tudod átugrani, hogy megkapd a lelket is:
setstage mq104 90
2/7 anonim válasza:
Tudom-tudom, nem a kérdésre válasz, de honnan van a magyarítás? Tesztelő vagy, vagy honnan?
3/7 anonim válasza:
Gondolom letöltötted...
Sajnos a letöltött, az egy NAGY BUGG az egész...
Ha sikerül is átugranod, akkor később újra jön egy bugg...
4/7 A kérdező kommentje:
Béta tesztelő vagyok! És rájöttem azóta, volt a magyarosításban egy 100 mb-os bug " javitás" csomag, 6. felrakás után azt kihagytam és láss csodát a magyarosítás teljesen jó és a játék kevésbé bugos :D lelket is eltudtam szívni :D
2013. aug. 7. 11:42
5/7 anonim válasza:
Hát, ha előbb írtad volna, hogy community patch is van a dologban, előbb megoldódott volna.... Mert nálam is az volt a gond. Letöröltem, utána szívta a lelket.
6/7 cukkerz válasza:
Letudnátok írni hogytudnám megoldani ? nekem is ez a problémám most már le lehet tölteni de még mindig kaka és nemvagyok valami nagy gépzseni :D mit töröljek vagy töltsek le
7/7 anonim válasza:
Ha feltelepítetted a "Skyrim Unoffical Patch"-t, akkor az okozza, kétszer telepítettem fel a Skyrim-et, utoljára a patch nélkül (amit a magyarosítás is ajánl) és anélkül már elszívta a lelket. :)
Ha esetleg nincs feltelepítve az Unofficial patch, akkor nem tudom mi lehet a probléma...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!