Szabi004 kérdése:
Hogy lehet a Team Fortress 2-ben cuccokat szerezni?
Figyelt kérdés
Arra gondolok mint pl.: a vasfüggöny meg különféle sapkák, festékek,ruhák különleges,fegyverek?2013. aug. 6. 11:28
1/3 anonim válasza:
Esnek. Ha makkod van még sapka is, az a vicc hogy nekem eredetibe megvolt a játék úgy se esett, haverom ingyenesként feljött és 5-6 esett neki pár hónap alatt.. szal tiszta vicc az egész.
Random szar cuccok úgy is esnek, azokat égesd be fémmé azt csinálj belőle amit akarsz.
Vagy cserélgess tf2tp-n
2/3 anonim válasza:
Cserélgethetsz de mann co.-ban is vehetsz esetleg steam marketben is be lehet szerezni párat.
Vagy elkezdesz várni arra, hogy találj egyet a játékban. Ahhoz viszont sok szerencsét mert én egy év alatt nem találtam egy **rva sapkát sem.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi am én se találok sapkát csak a teljesítménytárgyas szarokat
2013. aug. 7. 10:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!