Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogyan tudom berakni az...

Hogyan tudom berakni az optifine modot 1.5.2-re és 1.6.2-re?

Figyelt kérdés

2013. aug. 5. 18:46
 1/4 anonim ***** válasza:

ennél egyszerűbbet nem akarsz kérdezni ?:D esetleg hogy kell elindítani?

start(írd): %appdata% (enter)

.hu-minecraft.net (klikk)

versions -> 1.6.2 -> argo.jar (megnyitása 7-zip, win.rar ...stb.)

és most megnyitod a letöltött mappát/tömörített mappát.

értelem szerűen ezt is megnyitod 7-zip, win.rar ...stb. és áthúzod a tartalmát a már megnyitott argo.jar -ba !

|ez volt az 1.6.2 es modolás|

az 1.5.2 meg csak annyi hogy a bin mappába mész be és ott a minecraft.jar fájlba húzod be a mappa tartalmát ..

2013. aug. 5. 19:48
 2/4 sasikaa ***** válasza:

Kedves válaszoló kolléga. Az 1.6.2-t modoltad-é már???

Mert ha a SIMA 1.6.2 mappából a jar-t módosítod, akkor bezony frissít egyet, és egyből felülírja az eredetire...

Látom te se nagyon vágod...

De tudod mit, nem írom le, legyen az én titkom!

Kedves kérdező: Ha írsz üzenetet, akkor leírom, de csak ott... Mert nekem se ment, de rájöttem a videókból. Leírom ha akarod...

2013. aug. 6. 22:59
 3/4 A kérdező kommentje:
Az igazat megvallva, fogalmam sincs, hogyan kell egy modot berakni. A bukkit szerveres pluginokat is sokkal jobban tudom, mint azt, hogy kell berakni egy modot, mivel ezekkel eddig nem foglalkoztam.
2013. aug. 7. 17:37
 4/4 anonim ***** válasza:
én is tudom, csak ez az egyszerűbb és a gyorsabb is, ennél nem kell másolni+ átnevezni az eredeti 1.6.2 fájl-ját, és jegyzet tömbben sem kell módosítani arra amire az 1.6.2-fáljját írtad ... mit nekem annyit cseszekedni, szerintem így egyszerűbb...
2013. aug. 7. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!