Tudnátok nekem mondani magyar videósokat a youtubon? (balck ops 2)
Figyelt kérdés
leginkáb black ops zombis videok érdekelnének.Tegnap találtam egy tök jó magyar black ops 2 zombikal foglalkozó videóst... mondtam magamba hogy majd holnap megnézem mert már éjfél körűl volt...lefeküdtem másnap fel megyek arra a honlapra ahol találta azt a videót és hát persze már nem volt ott, és mivel a crhome böngésző valamiért nem tudja betőlteni illetve nem jeleníti meg a tegnapi előzményket emiatt nem tudtam meg nézni azta videó... szóval meg köszöném ha tudnátok ajánlani egypár olyan videót2013. aug. 5. 18:31
1/1 anonim válasza:
youtube -> (kereső) -> call of duty black ops 2 zombie HUN ne ijedj meg ha találsz végül is csak tényleg ennyi lenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!