Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Az Arma II DayZ modhoz pontosa...

Az Arma II DayZ modhoz pontosan mit kell megvennem?

Figyelt kérdés

Steamen le van írva,hogy az Arma II meg az Arma II: Operation Arrowhead kell hozzá,de utána Arma II: Complete Collection-ról is ír,hogy kell a szebb grafikához meg az összes eszközhöz,valami ilyesmi...Most akkor ha a Arma II: Complete Collection-t megveszem,a másik 2 már nem kell a mos futtatásához,vagy akkor is kell a fent említett első 2?

Itt van az angol szöveg: The Day Z Mod requires both Arma II and Arma II: Operation Arrowhead. For the best experience (including high detail textures for all models used in the DayZ Mod) purchase Arma II: Complete Collection.

You must first launch ARMA II and ARMA II Operation Arrowhead before running "Arma 2: DayZ mod" for the first time.Előre is köszönöm!

2013. aug. 5. 11:57
 1/3 A kérdező kommentje:
Meg a másik amit akartam kérdezni,majd ha kifönne a DayZ standalone,az ugye teljesen más,szóval külön játékként kéne megvenni?
2013. aug. 5. 12:10
 2/3 anonim válasza:
A DayZ-hez az Operation Arrowhead kell, de én úgy tudom hogy a Complete Collection-ban minden kiegészítő megvan, vagyis az OA is, én így tudom. Azt nem tudom hogy azzal miért jobb, de olvass utána. A Standalone egy külön játék lesz. Youtubon itt /watch?v=tc_C6ylIK_w (persze kell az eleje, csak hogy biztos ne szedjék ki innen).
2013. aug. 6. 08:35
 3/3 A kérdező kommentje:
Jólvan köszi:) Mostmár világos!
2013. aug. 6. 09:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!