Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ha még nem láttam egyetlen...

Ha még nem láttam egyetlen részt sem a Walking Deadból megéri elkezdeni a játékot?

Figyelt kérdés
Vagy a sorozattal érdemes kezdeni?Mindkettő érdekel de addig nem kezdem el amíg nem kapok választ. :D

2013. aug. 4. 22:06
 1/3 Tyvan ***** válasza:

nem akarlak elkeseríteni, de a játék a készítőinek hála (Activision) egy nagy kuka lett...

de a kérdésedhez: nem, mivel a játék története (ami kuka jó, mivel a sorozat készítőitől kapta meg) a múltban játszódik...

(a Survival Instinct ről beszélsz ugye, nem a másikról?, mert a másiknak semmi köze sincs a sorozathoz...)

2013. aug. 4. 22:13
 2/3 anonim ***** válasza:

A játék szerintem nem lett annyira borzalmasan rossz. Bár nem nevezném túl elgondolkodtató kalandjátéknak, interaktív rajzfilmnek tökéletes. A filmhez (ami egy idő után nagyon lapos lesz) annyi köze van, hogy az előzményeit dolgozta fel.

Egyébként inkább ajánlom a képregény elolvasását, mert az legalább jó és izgalmas.

2013. aug. 5. 01:40
 3/3 anonim ***** válasza:

Ja, attól függ, melyikről van szó. Ha a Telltale Games epizodikusan megjelent Walking Deadjéről van szó, akkor én azt mondom vágj bele (én se láttam se a sorozatot, se a képregényt amikor játszottam vele, de mégis nagyon tetszett). Bár inkább egy interaktív film, mint kalandjáték, de szvsz a karakterek, a sztori, és az érzelmi töltés miatt megér egy próbát mindenki számára.

Ha a többi Walking Deades játékról van szó, arról nem tudok nyilatkozni, nem játszottam velük.

2013. aug. 5. 06:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!