Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Kinek milyen multiplayeres...

Kinek milyen multiplayeres játék nyerte el a tetszését nagyon? Persze ingyenes játék.

Figyelt kérdés
előre is köszönöm a választ

2013. aug. 4. 18:37
 1/6 anonim ***** válasza:
ingyenes? :D torrentet nem-e szereted?:D teamfortress 2, planetside 2, talán még aaaaa gates of andaron habár mostanában nem szoktam játszani vele, meg attól függ, a hu-minecraft (colos22 verzió) mennyire számít ingyenes formának ?:D
2013. aug. 4. 19:03
 2/6 anonim ***** válasza:

A Planetside 2 egy isteni játék, csak olyan bazira erős gép kell neki, hogy még i5 procival se nagyon megy Ultrán :P

Ha neked megy, legalább közepes grafóval, akkor mindeképpen próbáld meg! Szuper!

Én még nagyon szeretem, a World of Tanks játékot!

2013. aug. 4. 19:10
 3/6 anonim ***** válasza:
tudom hogy jó :D elég jól megy nem csak közepesen szerencsére :D
2013. aug. 4. 19:13
 4/6 Hungaristen válasza:
A Counter-Strike: Source, azért, mert sokkal több effeket van benne és sokkal jobban ki van dolgozva, mint az eddigi CS-k. De sajna a Global Offensive nem fut el nálam. :(
2013. aug. 4. 19:18
 5/6 anonim ***** válasza:

World of Tanks egész jó volt. A másik amivel sokat játszottam a haverommal a Path of Exile. Nagyon más jó mmo nincs a piacon jelenleg, ami ingyenes lenne.

Esetleg még régen nagyon tetszett az Atlantica online. Azzal nagyon sokat játszottam.

2013. aug. 5. 02:02
 6/6 anonim válasza:

Igen, a World of Tanks állati, csak egy idő után az oroszos meccsgenerátor beindul, apám fél éve játszik, és kb már csak 23%-a van a győzelemre.... Mindene lepattan, amikor prémiumot tölt be és minden ki van fejlesztve a tankon 100%-ra (még a legénység is!) szóval nem ajánlom

A League of Legends nevű játékot annál inkább, marha jó :-)

2014. nov. 29. 09:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!