Mien kód kell a WoW (WoTLK) regisztrálására a Battle. Net en?
Figyelt kérdés
Eggyik nap fel akartam menni egy 3.2.2-es szerverre.Fel patch-eltem a játékot és átírtam a reamlistet.Elindítottam a játékot és azt kérte hogy egy Battle.net es accountal jelentkezzek be.Csináltan egy ilyen acc ot de nem tom hogy regisztrálni magam!(tört szerveren játszom és nincs szándékom havidíjat fizetni)2009. okt. 25. 16:02
1/3 anonim válasza:
akkor nem fogsz tudni játszani azon. A kod a dobozon van
2/3 anonim válasza:
Feltételezem, a tört szerveren csináltál egy accountot és ott megadtak egy realmlist adatot is, amit át kell írnod a játék mappájában lévő realmlist.wtf fájlba.. ezek megvoltak?
3/3 A kérdező kommentje:
Persze megvolt de 3.1.3 fölött(asszem) kéri ezt a Sz*rt!
2010. márc. 19. 23:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!