Tudtok mondani sz@r gepekhez jatekot?
Helo!
Diablo 2, Age of empires II, Commandos 1-2, Jazz Jack Rabbit, Sims, Revolt, Destruction Derby, Counter-Strike 1.5-1.6, Medal of Honor Alied assault...
Jó játékot!
tegnap 16:35
Hasonló gépem volt, gyengébb procival, szóval tudom, mire képes egy ilyen gép. És amit Rtál, az nem helytálló. Elbrja az általam felsorolt játékokat, de még egyebeket is - és lehetnek 3D-s gamek is köztük. Amúgy is "élőben" dől e, mit tud a gép, és mit nem, az adataiból csak következtetni lehet, de végeredményt mondani nem.
Nem tudom miért kell lefikázni ezt a gépet...A maga módján minden gép nagyon jó.Még a Commodore64 is.Azon is lehetett ám játszani.
Mondok azért pár játékot.
Half Life,CoD 1 és 2,Mafia,GTA III,Just cause,Hitman:Codename 47,Hitman2:Silent Assassin,Worms 4:Mayhem,Warcraft Frozen Throne,Spiderman 1
Megpróbálhatod még:Far Cry,GTA SA,Half Life 2,Counter strike Source
Egyébként meg szedd le a GPU-Z programot és kiderül,hogy milyen videókártyád van.
Be is linkeltem neked.Amúgy meg az XP simán el van még 256 MB memóval.Sőt még 128 MB-ra is fel lehet tuszkolni.
clive barker's undying,
rollcage1-2,
gta III,GTA VC,GTA SA,
Counter Strike
Deer hunter 2005
stronghold crusader
Chicken Invaders 4
No one Lives Forever 1-2 (KU*va jó)
Kabus 22
Resident Evil 2-3-4-remake
GTA Liviv(San Andreas csere,kocsik meg minden[lada,pervák stb]
Obscure 1-2
Dead Island
Bully
Saw 1 the game
far cry 1-2
max payne 1-2
GTA North Korea 2013(vicc XD)[nyugottan keres rá a képek között,úgyis kijön]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!