Mennyibe kerül az Intersparba vagy a Tesco egy sims 2 házi kedvencek, egy sims 2 évszakok és egy sims 2 ikea álomcuccok?
Az Intersparban vagy a Tescoban esetleg látta valaki mostanság mennyi be kerül a Sim 2 évszakok (seasons), a Sims 2 házi kedvencek (pets) és a Sims 2 ika álomotthon cuccok?
Ezekre lennék kiváncsi. Egyes helyeken azt irták átlagonsan a sims pets 3500ft, a sims seasons 4000FT, a sims ikea pedig 200ft. Ti mennyiért láttátok ezeket a kiegészítőket? jÓK?
1: Nem megfizethetetlen összeg
2: máshogy olcsóbban meg lehet szerezni
*ikea pedig 2000 ft
Hát de én egyszerre meg akarok venni 3-mat és nem szeretném a szüleim pénztárcáját kiüriteni, hiszen ha azt nézzük amit fent írtam az már eleve 9500 FT. És ez azért elég sok.
Maximum 5ezerért vennék meg, Ezért vagyok kiváncsi az árakra, hogy tudjam igy hogy melyiket vehetném meg.
Nekem mindhárom megvan már évek óta, szerintem jók.
Mivel a Seasons és a Pets kiegészítő lemez, ezért azok drágábbak, szerintem olyan 3.000-4.000 Ft körüli áron lehetnek. Az IKEA egy cuccok lemez, azt akár már 1.000 Ft-ért is megkaphatod.
Én Bács-Kiskun megyében egy kisvárosban lakom, és itt vettem a TESCO-ban az enyémeket. Mikor legutóbb (pár hete) néztem, még volt egy pár Sims 2 lemez, csak már nem emlékszem, melyik, és arra sem, milyen áron, de szerintem kb. reális árat írtam.
Kiegészítő lemezek (Pets, Seasons) - 4000 Ft
Cuccok (IKEA) - 2000 Ft
Akkor érdemes beszerezni őket, amikor nagy leárazások vannak, akár a feléért is beszerezhetőek. Nemsokára ismét új kiegészítő jelenik meg a Sims 3-hoz, és olyankor a már megjelentek árát le szokták vinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!