Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Melyik a jobb? Metin2 vagy...

Melyik a jobb? Metin2 vagy Gates of Andaron?

Figyelt kérdés
Régen mindkettővel játszottam és újból elkezdeném, csak nem tudok dönteni.:DD A Metin2-ből bármelyik lehet(Mester, PuMT)

2013. aug. 1. 10:32
1 2
 1/20 anonim válasza:
egyik se jön be játsz inkább Aion, Dekaron, Terra online, scarlet blade, last chaos, archlord... még sorolhatnák sokat de nincs kedvem
2013. aug. 1. 10:36
 2/20 anonim ***** válasza:

Mind a 2 alsóbb kategóriás... ráadásban P2W-es szóval senkinek sem ajánlom.

Ha ingyenes játékkal akarsz kezdeni akkor ott a Tera, a Rift, A TörtWoW, a SilkRoad, a TSW, az SWTOR.. stb.. annál a 2 fent amlítetnél minden csak jobb lehet..

2013. aug. 1. 11:06
 3/20 10inchhero ***** válasza:
mindkettő erősen a hulladék kategória, én csakis a WoW-ot ajánlom :D Tauri ingyenes és nemsoká Cataclysm
2013. aug. 1. 13:18
 4/20 anonim ***** válasza:
Metin2, de nem privát szerver, hanem a GF szerver, a simát javaslom..
2013. aug. 1. 13:23
 5/20 anonim válasza:
Metin2. Aki meg elkezdi nekem ajánlgatni a wow-ot meg a Tera-t, meg isten tudja mit, UTÁÁÁÁLOM őket (semmi normális pvp, csak kattintgatós sz@r XD). Privát szerverek közül pl ami jó, az a PVP2.
2013. aug. 10. 17:18
 6/20 anonim ***** válasza:
"17:18" Te is igen tudatlan vagy akkor ha szerinted a WOW pvp-je kattintgatós szar.. Metin2 messze a legrosszabb moorpg-k egyike. A WOW meg fél év híjján 10éve a legjobb mmorpg.
2013. aug. 10. 17:47
 7/20 anonim ***** válasza:

Hát én a Vindictust ajánlom ha nyitott világ lenne az egész szinte tökéletes mmo lenne.

Ja amúgy a WoW évek óta nem nyerte meg az év MMO ja díjat

És hiába próbálja minden fan ráfogni hogy hack n slash elég távol áll tőle.

Sok WoW játékos ki van akadva a Metinhez, Vindictushoz hasonló tömeggyilkolós játéktól mert ők egyenként írtják az ellenséget és a megszokottól eltérés bizarr.

Ezt úgy mondom hogy 1 hónapot játszottam a WoW-val és nekem nem tetszett főleg mindezt pénzért mikor a Tera is tudja ingyen ugyanezt. (soha nem törtszerverezek)

És én már több mint 30 MMORPG-t kipróbáltam és nem a Metin2 és a GoA a legalja a kategóriának vannak ennél sokkal rosszabbak is.

És attól hogy a WoW régi még nem koppintás az ami új

Nem ez az etanol és nem ez volt az első MMORPG szóval akár mondhatnám: A WoW egy koppintás.

2013. aug. 11. 02:50
 8/20 anonim ***** válasza:
Metin 2 - GOA szintnél már nincs lejjebb. Annyira 10 éveseknek való hogy hihetetlen. WoWról meg annyit hogy lehet évekóta nem nyer awardot, de és? Több mint 10 millió előfizetője van csak az eredetin, megjegyezném nem véletlenül mert durván kitűnik az endgame countente és a PVP-je bármelyik másik játék közül. Nem játszom már egy ideje, de az egyik legpörgősebb és legnehezebb PVP-je van (ebben talán egyedül a RIFT szálhat vele versenybe). Metinbe meg mitakarsz, gear számítt nem a skill.. egy sík hülye noob is ha költ rá erős lessz.. p2w a játékok legalja..
2013. aug. 11. 10:51
 9/20 anonim ***** válasza:
Metin2-t ajálom(nem mondom hogy most a wow rossz de,ez olyan mintha megkérdeznéd a következöt:szalámit vagy,parizert egyek?Én meg azt mondom hogy szalonát) ja és,megjegyezném a két játék pvp-je és,pvm-je eltér egymástól de,ha szokatlan az nem rossz!Mondok egy példát: -Wowban egyesével öljük a mobokat -Metinbe tömegesen(vannak esetek amikkor egyedül vannak) nyirjuk a mobokat söt,valamikkor egyszere több csapatot is -Wowban katingatni kell ölésnél
2013. aug. 14. 04:42
 10/20 anonim ***** válasza:
Bocs a utolsó mondatom ne számitsátok oda véletlen volt!
2013. aug. 14. 04:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!