Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Garry's mod-ba half life 2...

Raptordead kérdése:

Garry's mod-ba half life 2 animációk?

Figyelt kérdés

azon gondolkoztam hogy beleásnám magamat egy kicsit jobban a half life világába ( + a garry's mod-ba ) így azt szeretném megtudni tapasztaltabb gmod űzőktől hogy hogyan lehet feltenni HL2 / EP1 / EP2 animációkat 11-es vagy 13-asra és hogy tudnám használni őket?

vagy ha alapból hülyeséget kérdezek és benne vannak az animációk akkor valaki világosítson fel

és még valami (nem akarok új kérdést inditani) a textúrákat is szeretném megtudni hogyan lehet olyan látványos pl mint az ep2-ből van egy antlion workerem gmodban és annak a sav köpése és a halála se oly látványos mint az eredeti játékban

igy van pl a magnusson is amikor a striderre ellövöm csikot is húz maga után meg amikor ráakad akkor is van sok olyan effekt ami a gmodban nincs meg és ezt pótolni szeretném

Help!!!!

2013. aug. 1. 01:16
 1/2 anonim válasza:

a Half life-ot/counter strike-ot/tf2-őt mind a valve készítette és mindegyiken a half life 2 motorja fut.

Ezért hasonlítanak a hangok menük..stb szinte ugyan azok mert mint mondtam eggy és ugyan az a motor fut bennük.

2013. aug. 4. 01:01
 2/2 A kérdező kommentje:
addig jó csak nem ez volt a kérdés...tudom hogy egy motor éppen ezért valahogyan egyesíteni lehet őket a gmodban úgy hogy használni lehessen minden bennük lévő dolgot ugyanúgy mintha a singleplayer-t játszanánk pl egyik episode-ban ha érted mire gondolok
2013. aug. 9. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!