GTA IV-et honnan érdemes letölteni?
Piratebayen nagy aktivitást ir a gta iv torrentekre, de sebesség meg valamiért nuku...:(
értem én, hogy bazinagy méretü a telepitő, de hát ugy csinálnak az emberek, mintha manapság a 500-1000Gbyteos merevlemezeiknek ez megkottyanna...nekem 160Gb van csak, mégse sirok! Föleg, hogy dolgozom ezzel a számitógéppel, mégis üres a fele, mert nem tömtem tele filmekkel meg egyéb BAROMSÁGOKKAL, mint az átlag felhasználó, akinek a számitógép cska egy szorakoztató eszköz....
megélnek ők szépen a kalózfelhasználók mellett is...nincs miért sajnálni öket.
A GTA IV mellesleg került vagy ~100millio dollárba kifejleszteni, egy nagyobb mozifilm kerül ennyibe.
"értem én, hogy bazinagy méretü a telepitő, de hát ugy csinálnak az emberek, mintha manapság a 500-1000Gbyteos merevlemezeiknek ez megkottyanna...nekem 160Gb van csak, mégse sirok! Föleg, hogy dolgozom ezzel a számitógéppel, mégis üres a fele, mert nem tömtem tele filmekkel meg egyéb BAROMSÁGOKKAL, mint az átlag felhasználó, akinek a számitógép cska egy szorakoztató eszköz...."
"A GTA IV mellesleg került vagy ~100millio dollárba kifejleszteni, egy nagyobb mozifilm kerül ennyibe."
Ezek hogy jönnek ide? Ló füttyöt se érdekel...
Felmerült bennem hogy érdemes-e neked válaszolni. Minek hőbörögsz értelmetlenül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!