Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért nem tudok a minecraft...

Miért nem tudok a minecraft 1.6.2 -be modokat rakni?

Figyelt kérdés

Igazából.. most próbálok először modokat rakni minecraftba.

szóval megcsináltam a "run-%appdata%-s cuccot. a META-infet is töröltem, és amikor játszani szeretnék semmi eredmény..

Valaki segitene nekem? Kérlek írjatok privát üzenetet.. lépésről-lépésre..Nagyon megköszönném!

2013. júl. 31. 13:55
 1/8 Zeu ***** válasza:
A telepítést modja válogatja, van hogy pl forge kell a működéséhez, monsjuk eddig nekem is csak 1 moddal sikerült a dolog :D Annál szükség volt a forge-ra amit a coremods mappába kellett tenni talán, magát a modot pedig a mods-ba. Nézz utánna az adott modok leírásánál/írd le pontosan miket akarsz feltenni :)
2013. júl. 31. 14:02
 2/8 A kérdező kommentje:

Igazából ezt a modok szeretném berakni : [link]

Nem hiszem el hogy a 10 éves minecraftos "gyerekeknek" sikerül, nekem viszont nem:D

2013. júl. 31. 14:09
 3/8 Zeu ***** válasza:

Így szokott ez lenni... Ha azt hiszed valamiben jó vagy egy 10 év alatti kínai gyerek tuti lever benne XD

Egyébként ez a mod egész érdekes lehet még én is berakom majd :)

És akkor a telepítés (kipróbálni idő hiányában nem tudtam): nem írtad, hogy tettél volna fel forge-ot. Ez egy api, egyfajta mod, amit mindenképpen fel kell tenned mielőtt a food-al próbálkoznál. Tehát:

1. forge telepítése ( [link] itt az installer melletti linkre nyomva letöltheted, saját telepítője van, elvileg nem lehet vele gond)

2. .minecraft/mods mappába bemásolod a food modot .zip-ként, vagyis a csomagolt fájlt úgy ahogy van.

3. ha még mindig nem indul, próbálj meg "Forge" néven belépni a minecraftba

Ha ezek után se megy, hozzáértőbb emberke kell neked, nincs több ötletem :)

2013. aug. 5. 12:01
 4/8 A kérdező kommentje:
Ezzel a válaszoddal sokat segítettél, viszont az én minecraftomnál nincs mod mappa.. [nemtudom milyen fájlokat tartalmaz az a mappa] és nemtudom hogy elég e csak egy dokumentumot nyitnom "mods" névvel.. vagy én nemtudom :D Ebben viszont még segíthetnétek 1!
2013. aug. 5. 13:43
 5/8 Zeu ***** válasza:

Hű, előfordulhat hogy az enyém modolt volt alapból, ezért nem tűnt fel :S

Jobbat nem tudok, próbáld ki :) hozz létre egy mods mappát, és tedd bele a csomagolt fájlt. Ha észleli siker, ha nem akkor se veszítettél semmit.

2013. aug. 7. 10:27
 6/8 anonim ***** válasza:
Először is kell egy mod futtató amit ugy hivnak forge amit itt tudsz leszedni: [link] elsőt ajánlom ami installer el futtatod és install cilent ez után ha kész akkor nyisd meg a minecraft ot és jelentkez be majd lépj ki utána a letöltöd a modot és beilleszted a mods mappába és kész
2013. szept. 15. 12:24
 7/8 anonim ***** válasza:
ja és amikor feltetted a forge-t a Profile-t állitsd át Forge ra és inditsd
2013. szept. 15. 12:26
 8/8 anonim válasza:
ti .... a mods mappát akko hozza létre a a froge-t berakod
2014. febr. 22. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!