Miért nem tudok a minecraft 1.6.2 -be modokat rakni?
Igazából.. most próbálok először modokat rakni minecraftba.
szóval megcsináltam a "run-%appdata%-s cuccot. a META-infet is töröltem, és amikor játszani szeretnék semmi eredmény..
Valaki segitene nekem? Kérlek írjatok privát üzenetet.. lépésről-lépésre..Nagyon megköszönném!
Igazából ezt a modok szeretném berakni : [link]
Nem hiszem el hogy a 10 éves minecraftos "gyerekeknek" sikerül, nekem viszont nem:D
Így szokott ez lenni... Ha azt hiszed valamiben jó vagy egy 10 év alatti kínai gyerek tuti lever benne XD
Egyébként ez a mod egész érdekes lehet még én is berakom majd :)
És akkor a telepítés (kipróbálni idő hiányában nem tudtam): nem írtad, hogy tettél volna fel forge-ot. Ez egy api, egyfajta mod, amit mindenképpen fel kell tenned mielőtt a food-al próbálkoznál. Tehát:
1. forge telepítése ( [link] itt az installer melletti linkre nyomva letöltheted, saját telepítője van, elvileg nem lehet vele gond)
2. .minecraft/mods mappába bemásolod a food modot .zip-ként, vagyis a csomagolt fájlt úgy ahogy van.
3. ha még mindig nem indul, próbálj meg "Forge" néven belépni a minecraftba
Ha ezek után se megy, hozzáértőbb emberke kell neked, nincs több ötletem :)
Hű, előfordulhat hogy az enyém modolt volt alapból, ezért nem tűnt fel :S
Jobbat nem tudok, próbáld ki :) hozz létre egy mods mappát, és tedd bele a csomagolt fájlt. Ha észleli siker, ha nem akkor se veszítettél semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!