Mit csináljak ha League of Legendsben mindig noobokkal rak egy csapatba és emiatt mindig vesztünk?
Figyelt kérdés
de komolyan mindig van valaki (vannak valakik) aki nem ért a championjához, nem is harcol csak ott sétálgat össze vissza vagy kilép-visszajön kilép-visszajön kilép-visszajön és egyszerűen szétrobban a fejem az ilyenektől2013. júl. 31. 03:13
1/6 anonim válasza:
szerezz haverokat es jatszatok premade csapatkent
2/6 anonim válasza:
A noobokat megértem, de aki kilép visszajön azt sajnálom. Legalább próbálkozik. Tegnap kicrashelt a lolom 10-15x meccs közben, fogtam és újratelepítettem. Ahogy az első mondta keress 2 vagy 4 havert és toljátok úgy.
3/6 -Igazmondó- válasza:
Kis szinteken mindig ez van, majd magasabb szinteken másképp lesz.
4/6 A kérdező kommentje:
hát ezt nem fog össze jönni minden haverom szinte már gyűlöl minden játékot aminek nincs legalább olyan grafikája mint a modern warfare 3-nak :/
2013. júl. 31. 17:22
5/6 anonim válasza:
dehogy lesz maskepp, magas szinten is ugyanannyi hulyet fogsz majd ki
a haverjaid meg grafikapistikek... hat ez szivas
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!