Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A Honfoglalón szerintetek a...

Macsek08 kérdése:

A Honfoglalón szerintetek a régi vagy az új design a jobb?

Figyelt kérdés

Szerintem a régi. :/

Ja, és hogy lehet avatart csinálni most? És mi a nevem? Hol tudom megváltoztatni az adatokat?

2013. júl. 29. 11:05
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Egyszerűen idióták. A facebookon valóságos tüntetést rendeztünk. Én meg azóta nem léptem be, hogy megváltoztatták (csak amikor kipróbáltam).

/Pill azon gondolkozom, megcsinálom az egész régit, csak nem tudom milyen jogi problémákba ütközhetek.

2013. aug. 8. 09:48
 12/20 anonim ***** válasza:
Lehetne mondjuk akkor Helyfoglaló/Területfoglaló a neve, ha újra csinálnád. De am elvileg van egy hasonló, én még nem próbáltam, adaugusta a neve.
2013. aug. 8. 13:40
 13/20 anonim ***** válasza:

Amúgy az is érdekes, hogy nem minden országban változtatták meg. Addig is lehet külföldin játszani. (csak sajnos nem mindenki tud más nyelven. aki meg tud, annak is jobb az anyanyelvén)

De a sima névváltás nem elég. Még gondolkozom rajta, illetve megkérdezem egy jogban jártasabb ismerősöm.

2013. aug. 8. 13:50
 14/20 anonim válasza:
100%

A legjobb barátnőimet ott ismertem meg, a régi chaten. Az újra 1x léptem be, óriási csalódást okozott és egyetértek, hogy kéne nekik írni, hogy csinálják vissza!

Egy petíció?

2013. aug. 8. 17:03
 15/20 anonim válasza:
100%
Egyébként az afdagustán van olyan chat mint a régi honfoglalón (kérdőjel-csak nem akarom, hogy ne írhassam ki mert most végülis kérdeztem)
2013. aug. 8. 17:08
 16/20 anonim ***** válasza:
Előzőnek:) 11.komi, Azt mondja volt/van vmi tüntetés FB-n. Ja és én az vagyok, aki nem ismeri még azt a másik játékot:)
2013. aug. 8. 17:11
 17/20 anonim válasza:
72%
A régi felület sokkal jobb. Nem is értem, ezt az idétlenkedést ezekkel a minikatonákkal, hangeffektekkel, etc. Ettől lenne élvezhetőbb, színesebb a játék?!
2013. aug. 9. 00:26
 18/20 A kérdező kommentje:
Légyszi küldjetek már egy linket a Fb-s tüntetésről vagy miről! Beállnék.
2013. aug. 13. 11:13
 19/20 anonim ***** válasza:
vissza akarom kapni a régit!! :(
2013. aug. 15. 14:26
 20/20 anonim válasza:
Egyértelműen a rési jobb.De szerintem azért is lehetetlen demostrálni, mert csak ellenkező eredményt érnénk el vele. Ha egyszer elhatározták, nem fogják visszacsinálni.meg furán is venné ki magát.
2013. aug. 16. 17:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!