Ajánlanátok valami jó kis PS3-as játékot?
Mindegyik játèknál fontos nekem, hogy:
- valami nagy ès sikeres sorozat tagja (pl.: Assassin's Creed, Dead Space, Mass Effect, Call Of Duty, Need For Speed)
- a grafika, környezet kidolgozottsága, atmoszfèra minősège az egyik elsődleges szempont! Az autentikusság ès az effektek nagyon fontosak!
- tavalyi játèk, de legalábbis ne legyen teljesen új ( ha nem drágább egy tízesnèl, újabb is jó)
- szeretem, a látványos, vizuális effekteket ès ha pörög a játèk
- lehet árkád autóversenyzès (ez esetben a nyílt világ, jó kampány ès a tuninglehetősèg nagyon fontos nekem!)
- lehet TPS vagy FPS (fontos a karakter fejlesztèse, a 'new game +' lehetősèg - tehát hogy a játèkot újrajátszhassam a megszerzett skillekkel, upgrade-ekkel, lineáris pályák esetèn hosszú kampány, jó rendezői munka ès törtènet, magas újrajátszhatósági ráta)
- lehet RPG (itt alap a hatalmas ès nyílt világ, a rengeteg testreszabási lehetősèg ès a kismillió mellèkküldetès)
Autóversenyzèsnèl valami Need For Speed-re gondoltam esetleg, ott láttam bevezetve a nyílt világot, de más árkád autós cím megfelelne nekem, ha van nyílt világ ès a többi kritèriumnál sem hasal el.
TPS-nèl tetszik ez a robotos-utópikus atmoszfèra (pl.: Portal 2, Remember Me), itt is jó lenne a nyílt világ, de semmikèppen ne az legyen, hogy csak kiválasztom a missziókat ès teljesítem őket, egy kampány alap.
FPS-nèl ugyanez, viszont itt hajlok a katonás-háborús vonalra is (lèvèn nincs Halo) a Call Of Duty címeiből is ajánlhattok párat, mert nem ismerem magát a sorozatot (de a fenti kritèriumok itt is èrvènyesek)
RPG-nèl gondoltam a Skyrim-re, de nem tudom, hogy a grafika jó-e ès hogy elèggè akciódús.
Elnèzèst a szegènyes megfogalmazásèrt, ezt kompenzálandó minden ajánlatot zöld kèzzel jutalmazok!
God of War Ascension
Fallout 3
Fallout New Vegas
Crysis 3
Nier - nem valami sikersorozat tagja mert a s.enix nem húz le 5 bőrt 1 játékról hanem csinál 1 rohadt jó játékot
Rpg féle játék 2010 es de környezet/zene/sztori rohadt jó sokkal jobb mint a mai játékok
Army of Two
Little Big Planet 1-2
Far Cry 3
CoD:Black Ops 1-2
Assassin Creed II
Battlefield 3
Mortal Combat 9
Én ezeket tudom ajánlani,magam is ezekkel játszom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!