Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ajánlanátok valami jó kis...

Ajánlanátok valami jó kis PS3-as játékot?

Figyelt kérdés

Mindegyik játèknál fontos nekem, hogy:

- valami nagy ès sikeres sorozat tagja (pl.: Assassin's Creed, Dead Space, Mass Effect, Call Of Duty, Need For Speed)

- a grafika, környezet kidolgozottsága, atmoszfèra minősège az egyik elsődleges szempont! Az autentikusság ès az effektek nagyon fontosak!

- tavalyi játèk, de legalábbis ne legyen teljesen új ( ha nem drágább egy tízesnèl, újabb is jó)

- szeretem, a látványos, vizuális effekteket ès ha pörög a játèk

- lehet árkád autóversenyzès (ez esetben a nyílt világ, jó kampány ès a tuninglehetősèg nagyon fontos nekem!)

- lehet TPS vagy FPS (fontos a karakter fejlesztèse, a 'new game +' lehetősèg - tehát hogy a játèkot újrajátszhassam a megszerzett skillekkel, upgrade-ekkel, lineáris pályák esetèn hosszú kampány, jó rendezői munka ès törtènet, magas újrajátszhatósági ráta)

- lehet RPG (itt alap a hatalmas ès nyílt világ, a rengeteg testreszabási lehetősèg ès a kismillió mellèkküldetès)

Autóversenyzèsnèl valami Need For Speed-re gondoltam esetleg, ott láttam bevezetve a nyílt világot, de más árkád autós cím megfelelne nekem, ha van nyílt világ ès a többi kritèriumnál sem hasal el.

TPS-nèl tetszik ez a robotos-utópikus atmoszfèra (pl.: Portal 2, Remember Me), itt is jó lenne a nyílt világ, de semmikèppen ne az legyen, hogy csak kiválasztom a missziókat ès teljesítem őket, egy kampány alap.

FPS-nèl ugyanez, viszont itt hajlok a katonás-háborús vonalra is (lèvèn nincs Halo) a Call Of Duty címeiből is ajánlhattok párat, mert nem ismerem magát a sorozatot (de a fenti kritèriumok itt is èrvènyesek)

RPG-nèl gondoltam a Skyrim-re, de nem tudom, hogy a grafika jó-e ès hogy elèggè akciódús.

Elnèzèst a szegènyes megfogalmazásèrt, ezt kompenzálandó minden ajánlatot zöld kèzzel jutalmazok!

2013. júl. 29. 10:52
 1/6 anonim ***** válasza:

God of War Ascension

Fallout 3

Fallout New Vegas

Crysis 3

2013. júl. 29. 12:54
 2/6 anonim ***** válasza:

Nier - nem valami sikersorozat tagja mert a s.enix nem húz le 5 bőrt 1 játékról hanem csinál 1 rohadt jó játékot

Rpg féle játék 2010 es de környezet/zene/sztori rohadt jó sokkal jobb mint a mai játékok

2013. júl. 29. 14:32
 3/6 szemy98 válasza:

Army of Two

Little Big Planet 1-2

Far Cry 3

CoD:Black Ops 1-2

Assassin Creed II

Battlefield 3

Mortal Combat 9

Én ezeket tudom ajánlani,magam is ezekkel játszom :D

2013. júl. 30. 17:39
 4/6 anonim ***** válasza:
Kingdom Hearts 1.5 HD Remix (mondjuk még nem jelent meg PS3-ra)
2013. júl. 30. 18:05
 5/6 anonim ***** válasza:
megjelent PS3-ra, de eddig még csak Japánban
2013. júl. 30. 18:28
 6/6 anonim ***** válasza:
Darksiders 1,2 Prototype 1,2 Borderlands 1,2 hatalmas terület sok fejlesztés jó grafika akár coopban is
2013. szept. 8. 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!